(advertentie)
(advertentie)
SOMA Lees ook:
(advertentie)

Apetrots zijn we erop dat hij voor RollingStoned zal gaan schrijven; de zadenmaker en cannabisguru Soma. Grote kans dat je hem al kent of van zijn uitmuntende wietsoorten hebt gesnoept. Hij is namelijk beroemd in iedere cannabis-scene en zijn zaden gaan de hele wereld over. Toch, voor de enkeling die geen idee heeft over wie we het hebben, schreef hij op ons aandringen een korte introductie over zichzelf.

Hallo lieve lezers, ik ben Soma. Sommigen zullen mij wellicht kennen maar anderen misschien ook niet. Vandaar dat ik van deze gelegenheid gebruik maak om mezelf de introduceren aan de lezers van dit wijze cannabismagazine.
Ik ben een 66-jarige oude opa met een geweldige passie voor de heilige helende plant cannabis en bestudeer deze ongelooflijke nuttige plant dan ook al sinds 1967.

FullSizeRender

Een van Soma’s heilige wietsoorten met prachtige paarstinten

Ik werkte nog voor IBM op Madison Avenue in New York City toen ik het kruid voor het eerst probeerde. Ik droeg toen driedelige pakken en mijn gezicht was altijd gladgeschoren; ik was behoorlijk groen en gedroeg me ‘zoals het hoorde’. Die eerste keer wiet smaakte naar meer en het duurde niet lang voor de cannabis mijn leven begon te verbeteren. Ik ben sinds die eerste joint nooit meer gestopt met het roken van cannabis. In de bijna 50 jaar die er sinds die eerste joint zijn verstreken is mijn leven zo verrijkt door de cannabisplant, dat ik altijd zal blijven vechten voor de vrijheid van de heiligste helende plant ter wereld.

Vanaf dit jaar wordt RollingStoned een van de plaatsen waar je mij zal kunnen vinden

soma 1

Soma’s Sacred Seeds

Vanaf dit jaar wordt RollingStoned een van de plaatsen waar je mij zal kunnen vinden. Ik zal veel van mijn kweekgeheimen waarmee ik succesvol cupwinnende wietsoorten heb ontwikkeld, hier met jullie delen. Ze zullen je leven verbeteren. Ik zal ook oven mijn persoonlijke gezondheid schrijven; cannabis is namelijk het enige medicijn dat ik neem. 11 Jaar geleden nu, in 2005, heb ik een open hart operatie ondergaan en medicinale cannabis heeft mij hier bovenop geholpen. Ik heb geen enkel ander middel genomen en ik voel me dankzij de cannabis nog steeds heel goed en gezond.

Op dit moment en punt in de geschiedenis, is er een grote golf van positieve energie die extreme stuwkracht geeft in de richting van legalisatie en bewustwording van de geneeskracht van cannabis op onze planeet. Het zal niet alleen bij Uruguay, Colorado, Washington, Oregon of Alaska blijven. De golf zal zich uitspreiden als een slappe lach in een drukke ruimte, tot we voor de verandering allemaal samen lachen in plaats van elkaar afmaken.

Ik wil jullie nu een veilig en gelukkig 2016 met veel geweldige wiet en mooie vriendschappen toewensen.

Liefde, Soma

 

(advertentie)