(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Jarenlang werd ons verteld dat cannabis een drugs is terwijl dat nu juist een geweldig medicijn is. En de medicijnen die we al die jarenlang gehoorzaam slikten blijken juist de drugs te zijn waarvoor gewaarschuwd zou moeten worden, dat is geen vage conspiracy-theorie maar een bewezen feit. Cannabisgoeroe Soma denkt dat we ook over de vorm van de aarde worden voorgelogen. Een gek idee? Lees en oordeel zelf.

1249_3

De leugens over cannabis kennen we allemaal

Gegroet fans en lezers

Ik koos voor deze column eens een ander en controversieel onderwerp om over te schijven. Ik ga ver in mijn cannabislifestyle, the herb is voor mij veel meer dan een ontspannen jointje op zaterdagavond. Door bijna een halve eeuw op spiritueel, mentaal, professioneel en fysiek vlak met cannabis bezig te zijn kwam ik tot mijn huidige inzichten. Niet lang geleden werd aangetoond dat cannabis nieuwe hersencellen kan laten groeien. Als gevolg van dit feit is mijn eigen bewustzijn ook continue aan het groeien en wanneer ik zeg dat wiet alzheimer en dementie kan voorkomen dan is dat geen fabel maar feit.

Allergie voor leugens

Toen ik nog in de schoolbanken zat, merkte ik dat ik tijdens sommige lessen verveeld en snel afgeleid was. De geschiedenisleraar bijvoorbeeld, was mijn aandacht meestal al snel kwijt. Als ik op die tijd terugkijk met de kennis die ik nu heb, realiseer ik me dat ik eigenlijk altijd een afkeer heb gehad voor leugens en bullshit. Nu nog steeds trouwens, het was ongeveer twee maanden geleden dat ik door mijn hogere zelf op een pad van onderzoek werd gebracht naar de plek waar ik me in het universum eigenlijk bevind. Het internet is een van mijn favoriete bronnen voor zulk onderzoek, ik haal er veel voldoening uit om mijn bewustzijn met behulp van het internet te versterken.

Platte aarde

Mijn startpunt was Google, ik typte flat earth in (platte aarde), wat er vervolgens op mijn scherm verscheen zorgde ervoor dat ik het onderwerp niet meer los kon laten. Ik heb me altijd afgevraagd waarom ik nooit kon voelen dat de aarde met duizelingwekkende snelheid, of überhaupt ronddraait zoals ik op school had geleerd. Normaal gesproken wordt ik al wagenziek als ik achter in een rijdende auto wat zit te lezen.

Oke, dus laat ik beginnen met de rondingen van moeder aarde, 360 graden is behoorlijk rond. Niet in de natuur terug te vinden behalve in Photoshop, computeranimaties of een vissenoog-lens. Het kan niet mogelijk zijn dat het vrijheidsbeeld in New York op bijna 100 kilometer afstand te zien is, wanneer de aarde echt rond zou zijn. Ik ging door met mijn internetzoektocht en bestudeerde foto’s van NASA van objecten in de ruimte, allemaal bewerkt! Er is zelfs niet één echte foto te vinden. Vervolgens surfte ik digitaal naar Antarctica waar ik me pas echt realiseerde dat ik voorgelogen en gebrainwashed werd.

Universum_0

Ik heb het leven op aarde altijd gezien als een goddelijke, mysterieuze leerschool. Een testfaciliteit zou je kunnen zeggen, waar wij als engelen in fysieke lichamen een soort trainingskamp doorlopen en onze weg moeten zien te vinden naar de waarheid over alles. Ik heb altijd genoten van een medicinale cannabisjoint die mijn geest opent om nieuwe ideeën toe te laten.

Kijk op natuur

Als cannabis zaden veredelaar en kweker heb ik een sterke binding met de natuur. In de nabijheid van de energie van de groene plant te zijn is een bron van inspiratie en een ontdekkingsreis in de natuur. Met behulp van de natuur observeer ik zaken als het weer zelf, en soms door de ogen van de weerman op televisie. Vaak voorspelt de weerman het weer verkeerd en is het de kennis die ik eerste hands opdoe wanneer ik naar buiten ga, waardoor ik het verschil opmerk tussen de realiteit en de voorspelling op TV.

Dezelfde strategie gebruik ik wanneer ik naar de aarde kijk met haar rondingen en haar zwaartekracht. Oke dus zwaartekracht houdt het water van de oceanen op de bal zodat het er niet afvalt. Ik geloof het niet langer. Berekeningen geven aan dat er een ronding van 360 graden moet zijn, waar is die dan in vredesnaam gelokaliseerd? Mijn primaire kennis kan het niet verklaren door te doen wat de leraren mij op school hebben geleerd.

Lang geleden probeerder ze me te vertellen dat cannabis iets slechts was. Een slechte en enge gewoonte. Sinds die tijd heb ik geleerd dat cannabis de meest krachtige medicinale plant op de platte aarde is. Ik raad je aan om je eigen onderzoek naar de platte aarde te doen, en laat vooral in de comments hieronder weten wat je hebt uitgevonden als je daar zin in hebt. Ik heb tot slot wat YouTube video’s en documentaires voor je geselecteerd als je geïnteresseerd bent.

Keep it green – Soma

 

Strange days – A pope, a patriarch and a Flat Earth X file

True World Flat Earth Documentary – 2016

 

Under the Dome – Full Documentary

 

200 Proofs Earth is not a Spinning Ball Videobook

 

Flat Earth – All other maps are Wrong

[Openingsbeeld: 24Novembers, Shutterstock.com]

 

(advertentie)