(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Dat cannabisgenieters ook extra van sex genieten is bekend. Het highe gevoel zorgt ervoor dat je helemaal in elkaar op gaat voor een geweldige vrijpartij. Maar THC uit cannabis heeft op vrouwen ook een heerlijk opwindend viagra effect wanneer je het daar beneden aanbrengt en er is dan ook al een speciaal cannabis-glijmiddel op de Amerikaanse markt (88 dollar!). Maar dat maak je dus net zo makkelijk zelf, hier volgt het recept.

Schermafbeelding 2016-07-01 om 13.29.22

Foria is een Amerikaans cannabis glijmiddel dat vrouwen in extase brengt

Foria

Foria. Zo heet het cannabis glijmiddel dat Amerikaanse vrouwen in extase brengt. Het is een spray waarin THC is opgelost, dat je tijdens het voorspel op de vagina aanbrengt en voor een warm gloeiend gevoel zorgt, dat zich vanuit de schaamstreek over het hele lichaam uitbreidt. Vrouwen die het spul getest hebben beschrijven meerdere zinderende hoogtepunten. Het wordt een beetje expliciet, maar de vagina wordt door het middel natter en vrouwen komen sneller klaar dan gewoonlijk en ervaren ook langduriger en intensere hoogtepunten tijdens de sex. En dat maakt de sex voor de partner natuurlijk ook veel plezieriger, hoe mooi is het wel niet om je vrouw of vriendin te zien trillen van genot!

Je moet Foria of je zelfgemaakte cannabis-glijmiddel niet vergelijken met het roken van een joint of het eten van een plak spacecake

Hoe het werkt

Je moet Foria of je zelfgemaakte cannabis-glijmiddel niet vergelijken met het roken van een joint of het eten van een plak spacecake. Wanneer je THC vaginaal aanbrengt zul je niet stoned worden zoals je dat van een gewone joint gewend bent omdat de psychoactieve stoffen via die weg niet zo snel in je bloedbaan terecht zullen komen. Het duurt dan ook een tijdje voordat je de warme tintelende effecten van het middel zult merken, ongeveer een half uur nadat je de spray gebruikt hebt.

Het gevoel – hebben wij ons laten vertellen – begint met een gloeiende tinteling als de cannabinoïden je spieren beginnen te ontspannen. De THC wordt langzaam door het weefsel opgenomen en zorgt ervoor dat de vagina na een half uurtje tot drie kwartier supergevoelig wordt voor aanraking. Voor veel vrouwen is het een ontzettende booster voor hun sexleven en bij vrouwen die bijvoorbeeld moeite hebben met sex door vaginale droogheid of psychische remmingen kan het een manier zijn om überhaupt weer goede sex te hebben. Hoewel we het over cannabis glijmiddel hebben, werkt het spul niet als glijmiddel, het zijn de cannabinoïden die ervoor zorgen dat er makkelijker en meer natuurlijke glijmiddelen worden aangemaakt.

shutterstock_44718151

Het gevoel begint met een gloeiende tinteling als de cannabinoïden je spieren beginnen te ontspannen. De THC wordt langzaam door het weefsel opgenomen en zorgt ervoor dat je supergevoelig wordt voor aanraking

En voor mannen?

Voor mannen werkt cannabis glijmiddel niet zoals bij vrouwen, maar het zorgt er wel voor dat de vrouw een fijnere ervaring heeft, en dat slaat natuurlijk ook over op de man. Er is niets zo bevredigend dan je partner de zien genieten van je bed-prestaties, al is het dan met een beetje hulp van cannabis. Je kunt de spray wel gebruiken voor een lekkere massage maar dat zorgt niet direct voor een euforisch gevoel zoals het bij de dames doet. Maar goed, zo’n massage helpt natuurlijk wel om je in de slaapkamer op gang te brengen. Het cannabis glijmiddel is trouwens op basis van vloeibare kokosolie, dus als je oraal wat binnenkrijgt (wat natuurlijk heel goed denkbaar is) is dat geen enkel probleem, wellicht dat je er een klein beetje high van wordt.

Er is niets zo bevredigend dan je partner de zien genieten van je bed-prestaties, al is het dan met een beetje hulp van cannabis

Cannabis-glijmiddel spray maken

Het is absoluut niet noodzakelijk, maar het is natuurlijk wel handig wanneer je deze cannabis-glijmiddel kunt sprayen met een verstuiver. Bij de drogist of apotheek of online kun je kleine verstuiver-flesjes kopen die ideaal zijn voor dit cannabis glijmiddel. Verder heb je een hittebestendig pyrex schaaltje nodig, zonnebloem lechitine (drogist) een oven, wiet natuurlijk en vloeibare kokosolie. De zonnebloem lechitine werkt als een emulgator en zorgt ervoor dat de stoffen sneller en beter worden opgenomen. Het beste is vloeibare zonnebloem lechitine maar dat is lastig in Nederland te krijgen. De lechitine is niet absoluut noodzakelijk maar maakt je cannabis-glijmiddel wel effectiever. Je hebt ongeveer 4 gram wiet op 50 milliliter olie nodig dus je kunt zelf uitrekenen hoeveel wiet je nodig hebt als je meer of minder cannabis-glijmiddel wil maken.

Begin met de wiet te decarboxyleren. Dit houdt in dat je de wiet in een oven verhit om het te activeren. Als je meer over decarboxyleren wil weten dan kun je dat hier lezen, maar voor dit recept hoef je eigenlijk alleen te weten dat je de wiet even moet vermalen en in een schone ovenschaal, een uur op 110 graden Celsius moet verwarmen. Let op dat je de wiet niet heter dan 120 graden laat worden en ook niet langer dan een uur in de oven laat zitten want dan kunnen de werkzame stoffen verdampen.

Na het decarboxyleren meng je de wiet met de vloeibare kokosolie en een theelepel van het zonnebloem lechitine in een ovenbestendig schaaltje. Roer het goed door en verwarm de oven voor op 80 graden Celsius. Plaats het schaaltje met daarin het wiet en olie mengsel in de oven en laat het daar drie tot vijf uur staan, en roer het ieder uur een paar keer goed door. Laat het mengsel hierna afkoelen en filter de wiet eruit met een koffiefilter, dit gaat het makkelijkst wanneer de olie nog een beetje warm is. Giet het over in een verstuiver flesje en zet het op je nachtkastje voor direct gebruik. 

Openingsfoto: Tarzhanova, Piotr Marcinski, natrot, Shutterstock.com

 

(advertentie)