(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Misschien heb je hem al voorbij zien komen, de video waarin ster-stoner Seth Rogen een dikke steampunk achtige gravity bong rookt. Nou, dat ding blijkt dus gewoon een Stundenglass te zijn. Het is een soort kruising tussen een zandloper en Lampje – je weet wel, die mascotte van Willie Wortel. Hij is nog niet leverbaar maar je kunt hem wel alvast bestellen. 

Altijd leuk wanneer een wereldberoemde acteur je nieuwe product een beetje promoot via de sociale media. Zoals de Stundenglass waterpijp die acteur en ster-stoner Seth Rogen onlangs in een viral video demonstreerde. De Stundenglass is een soort zandloper die in plaats van zand, gevuld is met water.

Aan de ene kant zit een bowl en aan de andere kant een mondstuk. Draai je de Stundenglass om dan zuigt de ene helft zich vol met rook. Draai je hem nog eens om, dan blaast hij de rook via het mondstuk weer naar buiten. Afijn, hieronder zie je de demonstratie van Seth Rogen. Dan wordt de werking van deze geinige uitvinding je ook meteen een stuk duidelijker.

Hebben?

Vet hè, die Stundenglass. Nou, hij ligt ook voor gewone stervelingen gewoon binnen de mogelijkheden van het haalbare. Dat wil zeggen, binnenkort want de Stundenglass is op dit moment nog niet leverbaar maar voor 499 dollar (405 euro) kun je hem wel alvast bestellen. Als alles volgens planning verloopt heb je hem dan na de zomer in huis. Kun je hem mooi uitproberen met je buitenwiet 😉

(advertenties)