(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Voor de negende aflevering van ’s lands enige cannabis podcast mét bewegend beeld reisde host Uncle Kush naar Tilburg. In een van de mooiste coffeeshops van ons land ontving hij Patrick Stevens. Een veteraan in Nederwietland en bovendien 1 van de 10 uitverkorenen om LEGAAL wiet en hasj te produceren voor het roemruchte wietexperiment dat ergens volgend jaar van start gaat!

Een van de tien legale wietkwekers in Nederland

In de negende aflevering van The High Cloud Podcast zit Uncle Kush samen met Patrick Stevens. Hij zit al decennia lang in de industrie en heeft via de wereld van growshops en organische plantenvoeding, z’n weg gevonden naar één van de tien legale telers in het wietexperiment: Holigram.

Onder het genot van de heerlijke catering van The Grass Company in Tilburg spreken Uncle Kush en Patrick onder andere over: Patrick’s weg in de cannabisindustrie, wiet kweken op de raarste plekken ter wereld, out gaan in Uruguay, namaak-cannabinoïden, hoge boetes in het buitenland én natuurlijk van alles over (Patrick’s rol in) het wietexperiment.

Om aflevering 9 te bekijken op YouTube, klik je vanwege de leeftijdsbeperking eerst op onderstaand fragment:

The High Cloud luisteren & kijken… wie en waar dan?

De eerste aflevering was met cannabisondernemer Jack Giman & wietbeursveteraan Tom Brouwer – bij hoofdsponsor CNNBS op kantoor opgenomen – de tweede aflevering met hasjmaker Kees Schelfhout en dabmaster Runa Buds, de derde episode met de enige echte “Robin Hood van Cannabis” ofwel Suver Nuver-voorman Rinus Beintema.

In het vierde deel beantwoordt The Real Uncle Kush zelf diverse lezersvragen en doet hij een openhartig boekje open over het hoe en waarom hij in de cannabisscene zit. In de vijfde show is interpener, vaper & cannabis contentmaker Herbert M. Green te gast. In de zesde show schitterden niemand minder dan de twee oprichters van de website waar je nu rondhangt (CNNBS): Sanne van Schie & Joop Mestrom.

De zevende episode had als gast Mahmoud van de befaamde zadenbank Dutch Passion. En in deel 8 was er zelfs koninklijk bezoek bij Oom Kush, te weten niemand minder dan de Hash Queen Mila Jansen!

Alle afleveringen van The High Cloud kun je via onderstaande kanalen tot je nemen:

(advertentie)