(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Niks geen vakantie of hitteverlof voor The Real Uncle Kush, de vlot babbelende host van ’s lands enige cannabis podcast met beeld: The High Cloud. In alweer de zevende aflevering gaat Oom Kush naar Amsterdam, om een kijkje in de keuken te nemen van een van onze beste wietzadenbanken Dutch Passion!

Een van de oudste en beste zadenbanken van Nederland (en de rest van de wereld)

Mahmoud laat Uncle Kush zien en horen hoe je aan de beste genetica komt die beschikbaar zijn voor thuiskwekende cannabisliefhebbers in binnen- en buitenland.

Dutch Passion is een van Nederland’s oudste wietzaden-bedrijven en Mahmoud is een belangrijke schakel geweest in de groei van deze grootmacht. Zo reisde hij de afgelopen 10 jaar de hele wereld over – op zoek naar nieuwe genetica – voor Dutch Passion. Hoe is hij op deze plek terecht gekomen, wat heeft hij onderweg zoal meegemaakt en waar gaat de reis verder naartoe?

Uncle Kush (r)… oh nee, het is zijn tweelingbroer Pat die hier tekst en uitleg krijgt van Dutch Passion’s Mahmoud (l)

Pionieren

In een uur en twintig minuten komen vele onderwerpen aan bod, die voor elke wietconsument – en zeker de thuiskweker – van belang zijn. Bijvoorbeeld het pionierswerk dat Dutch Passion leverde met CBD strains, de ins en outs van gefeminiseerde zaden, hoe Mahmoud de sjaak was in Mexico toen hij daar blowde, hoe je met behulp van bepaalde cannabinoïden kunt afvallen en waarom cannabis en hennep de wereld kunnen redden…

Mahmoud vertelt uitgebreid over een scala aan cannabis onderwerpen in de 7e aflevering van The High Cloud podcast

De 7e aflevering van The High Cloud podcast zit op YouTube uiteraard achter leeftijdsbeperking, dus om ‘m te bekijken moet je eerst maar eens op onderstaand fragment klikken:

The High Cloud luisteren, kijken… waar dan?

De eerste aflevering was met cannabisondernemer Jack Giman & wietbeursveteraan Tom Brouwer – bij hoofdsponsor CNNBS op kantoor opgenomen – de tweede aflevering met hasjmaker Kees Schelfhout en dabmaster Runa Buds, de derde episode met de enige echte “Robin Hood van Cannabis” ofwel Suver Nuver-voorman Rinus Beintema.

In het vierde deel beantwoordt The Real Uncle Kush zelf diverse lezersvragen en doet hij een openhartig boekje open over het hoe en waarom hij in de cannabisscene zit. In de vijfde show is interpener, vaper & cannabis contentmaker Herbert M. Green te gast. In de zesde show schitterden niemand minder dan de twee oprichters van de website waar je nu rondhangt (CNNBS): Sanne van Schie & Joop Mestrom.

Alle afleveringen van The High Cloud kun je via onderstaande kanalen tot je nemen:

(advertenties)