(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Kennis over wiet kun je nooit genoeg tot je nemen. Vandaar dat podcast-host The Real Uncle Kush in de vierde aflevering van zijn show The High Cloud Podcast uitgebreid de tijd neemt om allerlei lezersvragen te beantwoorden. Liefst zestig brandende kwesties komen aan bod in de studio, waar behalve geluid ook beeld wordt opgenomen. Kijken en luisteren dus!

Uncle Kush doet een boekje open

Op veler verzoek doet Uncle Kush in deze aflevering van The High Cloud Podcast een boekje open over zichzelf. In deze episode dus geen andere gasten, maar het verhaal van de host in de vorm van een Q&A. Volgers van The High Cloud konden eerder via instagram leuke vragen stellen die nu worden behandeld.

Zo ontdekken wij hoe Uncle Kush in de cannabis-industrie beland is (wij verklappen vast dat dit iets met onszelf van doen heeft ;-), hoe dat verder is gelopen en zijn voorkeuren op het gebied van wiet. We horen alles van anekdotes over zijn eerste joint tot aan zijn toekomstvisie over kweken.

Kortom, we nemen een kijkje in het warrige brein van onze Ome Kush in deze speciale aflevering van The High Cloud podcast. Omdat de video op YouTube een leeftijdsbeperking kent, moet je maar gewoon op onderstaand fragment klikken en dan op het filmpjesplatform verder gaan.

The High Cloud luisteren, kijken… waar dan?

De eerste aflevering was met cannabisondernemer Jack Giman & wietbeursveteraan Tom Brouwer – bij hoofdsponsor CNNBS op kantoor opgenomen – de tweede aflevering met hasjmaker Kees Schelfhout en dabmaster Runa Buds en de derde episode met de enige echte Robin Hood van Cannabis ofwel Suver Nuver-voorman Rinus Beintema.

Alle afleveringen van The High Cloud kun je via onderstaande kanalen tot je nemen:

(advertentie)