(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Sinds 420 afgelopen nacht staat ie live, de tweede aflevering van dé podcast over cannabis: The High Cloud. Ook dit keer bleven host en gasten bepaald niet nuchter, want de joints en vooral dabs waren in ruime mate aanwezig. Wat ook weer niet heel vreemd is aangezien hasjmaker Kees Schelfhout en dab-master Runa Buds op de praatstoel bij Uncle Kush zitten!

Dabs, concentraten, joints en terpenen

Runa en Kees zijn beiden fervent dabbers, dus consumeren zij cannabis vooral in de vorm van hoog geconcentreerde extracten. The High Cloud nodigde ze uit bij Coffeeshop Greenhouse Secret Farmers in Den Haag om te praten over deze pure vorm van wiet consumeren.

Maar ook over de voordelen van ‘solventless’ extracten tegenover d’ie met solvents’ en de prachtige heady glass rigs van de heren. Uiteraard dabben ze de lekkerste extracten van het moment uit Runa z’n terp-schatkist en roken ze de artisanal producten van Kees zelf!

Luisteren, kijken… waar dan?

Na de eerste aflevering met cannabisondernemer Jack Giman & wietbeursveteraan Tom Brouwer.- bij hoofdsponsor CNNBS op kantoor opgenomen – is ook de tweede aflevering er weer eentje die je niet mag missen als je zowel geamuseerd als geïnformeerd wil worden over wat er speelt in de cannabis scene van vandaag.

De tweede aflevering van The High Cloud kun je via onderstaande kanalen tot je nemen:

We wensen je heel veel cannabis doordrenkt luister- en kijkgenot met The Real Uncle Kush, Kees Schelfhout en Runa Buds!

(advertenties)