(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Hollywood ligt in Los Angeles, maar soms is het echte leven ook net een Hollywoodfilm daarginds. Neem deze spectaculaire beelden van vluchtende inbrekers in een vrachtauto. De eikels dachten hun slag te hebben geslagen bij een dispensary – een cannabiswinkel/kwekerij – maar kwamen toch van een koude kermis thuis…

Hollywood in het echie

In de nacht van maandag op dinsdag sloegen enkele onverlaten toe bij een dispensary nabij downtown Los Angeles. Dat ging er allerminst zachtzinnig aan toe bij de wietkwekerij aan 900 Block op Venice Boulevard, aangezien de politie een melding kreeg over een ‘inbraak met geluiden van schieten’.

Uiteraard spoedden de agenten zich naar de plek des onheils, waar de inbrekers nog bezig waren met het inladen van de gestolen handel. De dieven maakten zich direct uit de voeten, zonder nog tijd te hebben om de achterklep van hun truck te sluiten. Hoppa, de cops erachteraan natuurlijk. En dat levert geweldige ‘Hollywood-achtige’ beelden op van een achtervolging in het donker!

Wietplanten vliegen uit de laadklep

De wietplanten vliegen op een gegeven moment letterlijk over straat, begeleid door een vonkenregen waar Max Verstappen zich geenszins voor zou schamen tijdens een avondrace in Saudie Arabië. De complete achterklep, waarmee spullen van de grond naar laadbakhoogte kunnen worden getild, flikkert op straat. Uiteindelijk kan de vrachtauto niet meer verder – te kapot – en kan de politie de dieven in de boeien slaan.

Nou ja, marijuana dispensaries in Amerika worden de laatste jaren geteisterd door overvallers en inbrekers (ook omdat het nog altijd een cash only business is), maar deze vieze vogels zijn gelukkig niet gevlogen:

Oh ja, er raakte gelukkig helemaal niemand gewond bij het nachtelijke spektakel in Los Angeles…

(advertentie)