(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Het schijnt tegenwoordig nogal lang te duren voordat je op Schiphol in een vliegend vliegtuig zit. Nou ja, effe een dikke stick smoren vooraf en de dimensie tijd wordt lekker vaag. Dat is dus geen echt probleem, wat  voor meer hoofdbrekens zorgt is de vraag hoe je je wiet mee kunt nemen in die ijzeren vogel? Welnu, niemand minder dan Slick Frank geeft ons de broodnodige tips!

Hoe krijg je wiet mee in het vliegtuig?

“HOW to get WEED on the plane Vlog 013 LA “TRIP” Part 1″, heet de stoute video van Slick Frank, een leipe Amerikaanse latino-dude met verstand van wiet én van smokkelen klaarblijkelijk (28,7k abonnees op YouTube). Hoe lang we ook zochten, een Part 2 konden we nergens vinden.

Wel zagen we op zijn homepage een zogeheten playlist van zijn vlog, en daar zijn er ‘2 niet-beschikbare video’s verborgen’. Het zou ons niet verbazen als dat deel 1 en 2 van de ‘Hoe krijg je wiet in het vliegtuig’-filmpjes zijn.

Mooi k*t dan, maar gelukkig konden we deel 1 wel opsnorren en laten we eerlijk zijn; dat moet ruim voldoende zijn voor een mooie, fijne en hopelijk soepel verlopende vliegreis naar de zon!

[Klik op onderstaand fragment voor de video op YouTube]

 

(advertentie)