(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Niemand minder dan de ‘Robin Hood van Cannabis’ a.k.a. Suver Nuver voorman Rinus Beintema is te gast in de derde aflevering van ’s lands enige podcast over wiet met bewegend beeld: The High Cloud. Die tweewekelijkse show wordt gesponsord door onszelf, dus dat zit wel geramd durven we te stellen!

Legaal cannabiswater en meer (veel meer)

Rinus Beintema staat bekend als de Robin Hood van Cannabis door zijn toewijding aan het legaliseren van wiet. Onder meer door het verstrekken van illegale wietolie aan meer dan 10.000 patiënten die lid zijn van zijn medical cannabis social club Suver Nuver in Nederland.

Zijn radicale activisme ontstond uit een enorm gevoel van onrecht, en sinds de jaren 90 vecht de nuchtere Fries al voor de plant. Met alle risico’s en gevaren van dien! Van schietpartijen tot mega-rechtszaken, die podcast-host The Real Uncle Kush natuurlijk allemaal bespreekt in deze aflevering. Uiteraard wordt er ook goed geblowd, gedabd en is er aandacht en reclame voor Rinus’ nieuwste loophole: legaal cannabiswater!

Twee uur in/uit het hart van de Nederlandse cannabiswereld

Omdat het leven en werken van Rinus min of meer gelijkenissen vertoont met de betere schelmenroman en de tijd nu eenmaal voorbij vliegt als je onder de gelukzalige invloed van THC verkeert, duurt deze episode van The High Cloud bijna twee uur!

Ga er dus maar eens goed voor zitten of liggen, en luister en kijk Uncle Kush & Rinus Beintema onder het genot van een lekker wietwatertje of zo. Omdat wiet vies is in de ogen van YouTube zit de video uiteraard achter een leeftijdsbeperking verstopt, dus klik eerst op onderstaand fragment (met linkje erin) en dan bij die jankerds even aangeven dat je “het begrijpt” en zo en nu verdomme wel eens verder wil kijken:

The High Cloud luisteren, kijken… waar dan?

De eerste aflevering was met cannabisondernemer Jack Giman & wietbeursveteraan Tom Brouwer – bij hoofdsponsor CNNBS op kantoor opgenomen – en de tweede aflevering met hasjmaker Kees Schelfhout en dabmaster Runa Buds.

Alle afleveringen van The High Cloud kun je via onderstaande kanalen tot je nemen:

(advertentie)