(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Opmerkelijk bericht uit Alphen aan den Rijn, want daar ontstond zondagavond de nodige heisa en trammelant als gevolg van een spacekoekje. Jawel, dat is zo’n dankzij cannabis geestverruimende lekkernij die echter bij een vrouw in Alphen niet helemaal zo uitpakte als dat je normaal gesproken verwacht – of juist wel, maar wist die vrouw van toeten noch blazen.

Van spacecake naar spacekoekje (en terug op aarde)

Spacekoekje, dat is wellicht modern Nederlands voor de goeie ouwe spacecake die je vast wel eens ergens op de kop en in de maag hebt getikt. Nog altijd een topper in de vaderlandse coffeeshops trouwens, deze oervorm van de cannabis edible. Al is de moderne cannabiskeuken uiteraard een stuk gevarieerder dan spacekoekjes of cake.

Zo niet in Alphen aan den Rijn, waar zondagavond de pleuris uitbrak nadat een vrouw een spacekoekje had verorberd – “met hasj” voegt de politie er op Faceboek zekerheidshalve aan toe – verorberd wat niet heel erg lekker gevallen was. Sterker nog, volgens politie en lokale media werd de eetster van het spacekoekje onwel!

LEES OOK9 tips tegen spacecake (edibles) overdosis

Toevallig was onze huisillustrator zondag in Alphen toen het daar gruwelijk mis ging met een spacekoekje… [beeld: BTC Studio/Shutterstock]

Politie-tip voor de volgende keer

“Hulpdiensten werden opgeroepen om naar de Genielaan in Alphen aan den Rijn te komen vanwege de onwelwording. Er was ook een traumahelikopter opgeroepen, maar deze werd niet veel later weer afgemeld”, meldt de lokale nieuwssite Alphens.nl over het zondagse spektakel ter plaatse.

De politie van het Zuid-Hollandse Alphen a/d Rijn onthult in het weekendverslag ook de reden waarom de trauma-heli rechtsomkeert maakte zonder te landen. Citaat: “Gelukkig viel het uiteindelijk wel mee en na controle door het ambulancepersoneel kon de vrouw wel gewoon thuis blijven. Volgende keer is het misschien toch handiger om een ander soort koekje te eten.”

Haha, inderdaad zeg!

LEES OOKVegan cannabis chocolate chip cookies – simpel en effectief (recept)

[openingsfoto: Canna Obscura/Shutterstock]
(advertentie)