(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Aan zomervakantie doet de host van ’s lands vetste cannabis podcast – met beeld! – niet en dus zien we in alweer de achtste aflevering van dit eerste seizoen niemand minder dan een koningin opdraven. Host Uncle Kush ontvangt namelijk de enige echte Hash Queen a.k.a. Mila Jansen. Uitvinder van de ‘hasjwasmachine’ Pollinator en onvermoeibare promoter van de vermaarde Dab-a-doo festivals!

Levende Nederlandse hasjlegende

In de achtste aflevering van The High Cloud podcast wordt Uncle Kush warm ontvangen door de legendarische Mila Jansen (1944). Dankzij haar uitvindingen om gemakkelijk thuis hash te maken, kreeg zij door de jaren heen de bijnaam ‘Hash Queen’.

We horen alles over Mila’s ontdekkingsreis in de wereld van cannabis, verhalen van vroeger (toen ze o.a. als alleenstaande moeder jarenlang in India vertoefde) en nu, bespreken haar imposante hash museum en dab-a-doo events en horen de toekomstplannen van deze niet-te-stoppen duizendpoot.

LEES OOKMila Jansen presenteert autobiografie in bomvol museum

High als een kanarie in het Pollinator-kantoor

Om de razend interessante verhalen van de internationale hasjkoningin uit Nederland te horen en haar samen met een knetterstonede Uncle Kush in haar Amsterdamse hoofdkantoor te bekijken, klik je eerst op onderstaand fragment, waarna je bij YouTube aangeeft dat je oud genoeg bent voor dit fraaie brokje (1:13 uur durende) cannabis infotainment:

The High Cloud luisteren & kijken… wie en waar dan?

De eerste aflevering was met cannabisondernemer Jack Giman & wietbeursveteraan Tom Brouwer – bij hoofdsponsor CNNBS op kantoor opgenomen – de tweede aflevering met hasjmaker Kees Schelfhout en dabmaster Runa Buds, de derde episode met de enige echte “Robin Hood van Cannabis” ofwel Suver Nuver-voorman Rinus Beintema.

In het vierde deel beantwoordt The Real Uncle Kush zelf diverse lezersvragen en doet hij een openhartig boekje open over het hoe en waarom hij in de cannabisscene zit. In de vijfde show is interpener, vaper & cannabis contentmaker Herbert M. Green te gast. In de zesde show schitterden niemand minder dan de twee oprichters van de website waar je nu rondhangt (CNNBS): Sanne van Schie & Joop Mestrom. De zevende episode had als gast Mahmoud van de befaamde zadenbank Dutch Passion.

Alle afleveringen van The High Cloud kun je via onderstaande kanalen tot je nemen:

(advertentie)