(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Het heeft even geduurd (zo’n 86 jaar) maar langzaam maar zeker wordt cannabis weer een normaal mainstream onderwerp om over te praten. In Nederland doen we dat sinds 2019 met de High Tea Potcast, en sinds vorig jaar natuurlijk ook op The High Cloud. Een Amerikaanse podcast over wiet die je zeker moet checken is de High Rollers podcast met ganjier Derek Gilman.

De High Rollers podcast moet je zeker kijken als je op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen in Amerika op wietgebied. Ineen klassieke rookruimte compleet met Chesterfield stoelen, ontvangt presentator en ganjier Derek Gilman maandelijks een High Roller uit de Amerikaanse cannabisbranche. De afleveringen gaan twee jaar terug dus de show is goed voor uren kijkplezier.

Enkele interessante High Rollers die je misschien kent zijn organisch wietkweker Kyle Kushman, ice-O-lator specialist Nikka T en de onlangs overleden hasj expert Frenchy Cannoli. De laatste aflevering delen we hieronder alvast met je, en daarin is glaskunstenaar Joe Peters met zijn fantastische creaties te gast. Alle andere afleveringen van de High Rollers podcast zijn te vinden op het Ganjier YouTube kanaal.

(advertentie)