(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Daar is er weer eentje, zo’n relaxte Bob Ross-achtige video van Meternieuws. Gewoon plompverloren de camera aanzetten als je via de politiescanner iets over wiet hebt opgevangen, geluid open en even later even plompverloren er weer een einde aan breien, zonder dat er ook maar één woord commentaar of uitleg wordt gegeven. En klaar is de nieuwsvideo! 

Lekker chillen met de Meter op YouTube

We hebben ze al vaker laten opdraven hier op CNNBS, de zwaar relaxte (want er gebeurt hoegenaamd niets) video’s van Meternieuws. Dat brengt naar eigen zeggen ‘actueel nieuws uit Noord-Nederland’ en daarmee bedoelen ze de provincies Drenthe, Groningen en Overijssel. Friesland mag blijkbaar niet meedoen, maar dat zijn historisch gezien altijd al aparte figuren geweest natuurlijk.

Anyhow, we hebben er dus weer eentje voor je. Kijk ernaar op een moment dat je het even allemaal niet meer ziet zitten door de stress, werkdruk of het gezeik van deze of gene in je omgeving. Gegarandeerd dat je daarna  herboren of toch op zijn minst opgefrist verder kunt. Want zoals gezegd; Meternieuws over wiet is minimaal zo chill als een schilderlesje op tv van Bob Ross.

Let ook op het ‘speciale’ ontmantelingsbedrijf

In de geenszins spectaculaire video van woensdag 25 januari zien we het einde van een wietkwekerij in Emmen, met aan boord 270 wietplanten. Meternieuws meldt in een drieregelig tekstje op YouTube ook nog dat er een ‘speciaal bedrijf’ is ingehuurd om de binnenplantage vakkundig te ontmantelen.

Haha, nou op die manier kan echt iedereen met een witte bestelbus en een paar houten pallets zichzelf wel een ‘speciaal bedrijf’ noemen – kijk maar snel!

Oh ja, als je na het verorberen van dit filmpje nog net niet relaxed genoeg bent om verder te gaan met whatever je zoal doet, dan moet je nog even naar wat andere Meter-klassiekers kijken die we voor je hebben opgezocht…

Meer Meters chillen? Lees/kijk dan op CNNBS ook:

[openingsbeeld is een fragment uit de Meternieuws-video]
(advertentie)