(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Elektriciteit en dan vooral de wijze waarop je daar als commerciële maar illegale broodkweker aan moet zien te komen, speelt de hoofdrol in het nieuws op CNNBS vandaag. Laten we beginnen met een wietteler die de Sjaak is nog vóórdat ie ook maar 1 plantje heeft geoogst…

Jat je geen stroom, is het weer niet goed

Woensdag noemt men ook wel gehaktdag en in symbolische zin was het dat afgelopen woensdag zeker voor de man of vrouw die van plan was om in een bedrijfspand aan de Ezingerweg in Meppel zijn groene slag te gaan slaan. Van dat plan kwam namelijk helemaal geen zak terecht, zo leren wij van de immer interessante website Drentsnieuws.nl, want daar koppen ze woensdag: ‘Enorme aggregaat in beslag genomen bij in aanbouw zijnde hennepkwekerij‘.

Hoeven wij eigenlijk niks meer aan toe te voegen, behalve dan natuurlijk de beelden van Meternieuws, een regionale zender die wij kunnen waarderen om de rustgevende filmpjes. Plus de opmerking dat alleen al dat aggregaat – waarmee je stroom kunt opwekken zonder die te jatten van een bestaande aansluiting, op zich een mooie en nobele actie dus van deze wietteler – 50.000 euro waard is (of beter gezegd was, want nu is het weg):

[openingsbeeld: videofragment uit bovenstaande video van Meternieuws]
(advertenties)