(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Dit móet je zien. Een op het eerste gezicht tegenstrijdige combinatie van totale zinloosheid van de politie-oorlog tegen (illegale) wiet, maar het is ook nog eens 3 minuten en 7 seconden relax-tv van Bob Ross topniveau! Dat laatste krijg je er trouwens gratis bij, dat dient vooraf even gesteld.

Met dank aan Drentenieuws.nl en de filmers van Meternieuws “Nieuws uit Noord-Nederland” – presenteren we je het allerbeste visuele bewijs dat wij hier als beschaafd land zo snel mogelijk mee moeten ophouden. Met die krankjorum war on drugs.

De pure verspilling die we gadeslaan in alle opzichten: geld, tijd, mensen, moraal… In dit geval bij een bovenwoning in Hoogeveen, afgelopen vrijdag. Het doet ook in alle opzichten pijn, zeker in de ogen. Desalniettemin moet je kijken.

En liefst zo stoned als op dit tijdstip mogelijk en/of verantwoord is. Anders moet je misschien op een later tijdstip kijken, kijk maar even. En onthoud één ding na deze werkelijke schitterende 3:07 min.

Op 17 maart zijn er verkiezingen, niet in de U.S. of Anarchy maar gewoon hier in Nederland. Hetzelfde land als uit het filmpje, dat jij nu betaald met je eigen belastingcentjes mag kijken. Hou vol! En stay safe 😉

(advertenties)