(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Het nieuwe jaar is net begonnen en er heerst een besmettelijk virus, dus een beter moment om voorgoed met tabak te stoppen is er eigenlijk niet. Maar hoe doe je dat, als je daarnaast ook graag nog een jointje blijft roken? Juist! Met damiana, de tabaksvervanger met benefits voor mannen én vrouwen…

Januari blijft de aangewezen maand om werk te maken van goede voornemens. En dit jaar helemaal want laten we eerlijk zijn: heel erg gezond leven we niet in lockdowntijd. Zeg de tabak dus maar voorgoed vaarwel, want tabaksvervanger damiana is gezonder, goedkoper, lekkerder, is medicinaal en heeft verrassende benefits…

Damiana groeit van oorsprong in Zuid-Amerika. Foto: Zvonimir Atletic, Shutterstock

Damiana?

Je had het misschien al begrepen; damiana is een tabaksvervanger. Een kruid dat overal in Zuid-Amerika groeit, van Argentinië tot het zuiden van Californië, en gerookt of als thee gedronken kan worden. Het heeft een lekkere kruidige geur en geeft een mild ontspannen effect. Ideaal dus om te combineren met cannabis, en aangezien het geen nicotine bevat houdt het geen ongewenste tabaksverslaving in stand.

De milde ontspanning en lekkere geur en smaak zijn op zich natuurlijk al benefits te noemen maar er zijn nog meer voordelen aan het gebruik van damiana. Om te beginnen is het aanzienlijk voordeliger dan tabak, en helemaal voor je gezondheid. Damiana stinkt niet zoals tabak, en de rook gaat dus ook niet in je kleren of gordijnen zitten als je het thuis rookt. En nou zijn dat an sich al behoorlijke benefits, zijn we er nog niet.

Tabaksvervanger met benefits

Damiana heeft namelijk nog meer te bieden. Want waar tabak je eigenlijk alleen maar ellende brengt, geeft damiana je een milde ontspanning die ook wel soft high genoemd wordt. Het ontspant het lichaam waardoor het de ideale tabaksvervanger is voor in joints. Het kruid wordt in de traditionele volksgeneeskunde dan ook gebruikt tegen onder meer menstruatiepijnen, diabetes, maagproblemen, reuma, hoofdpijn en schorpioensteken, maar ook dat is nog niet alles.

Damiana is namelijk ook nog eens goed voor je sexleven, net als cannabis. Het zorgt namelijk voor een intensere doorbloeding van het onderlichaam. Deel je damianajoint dus zeker met je partner als je van alle benefits wil genieten.

Je bestelt damiana vanaf €0,99 (probeerverpakking) op Blowie.nl. Het zit in een milieuvriendelijke en hersluitbare papieren verpakking en mag (zodra de lockdown is opgeheven) gewoon in de coffeeshop gerookt worden. Damiana bevat zogezegd geen nicotine, is 100% natuurlijk en niet verslavend. 

(advertenties)