(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Ben je single en op zoek naar een nieuwe partner, dan doe je er goed aan om eens te gaan daten met een cannabisliefhebber. Dat is als je een goed sexleven belangrijk vind in ieder geval, want wat blijkt uit een enquête van cannabis-datingsite My420Mate.com? Jawel, cannabisliefhebbers zijn de betere bedpartners!

Zelf twijfelden we er natuurlijk niet aan, maar nu blijkt ook uit een online enquête onder een kwart van de gebruikers van cannabis-datingsite My420Mate.com dat cannabisliefhebbers er alles aan doen om hun bedpartners te laten genieten. De populaire Amerikaanse cannabisvriendelijke datingsite hield een enquête waaraan een kwart van alle gebruikers deelnamen. Mensen van allerlei verschillende leeftijden en geslachten maar met liefde voor cannabis in het gemeen.

Doel van het onderzoek was om het moraal van de datingsite bezoekers in relaties te onderzoeken. Over cannabisliefhebbers zijn er namelijk nogal wat vooroordelen en die wilden de mensen achter de website nu eens op de proef stellen door te vragen hoe wietrokers nu echt in het leven staan. De enquête bestond slechts uit 4 vragen en de resultaten zijn opmerkelijk te noemen.

shutterstock_406317313

98% van de cannabisliefhebbers zijn trouw en zouden niet vreemdgaan, ook als ze daarbij niet gesnapt zouden kunnen worden. Foto: Alex_Vinci, Shutterstock.com

Cannabisliefhebbers zijn trouw

Op de vraag of je voor of tegen vreemdgaan bent, ook al zou je ermee wegkomen antwoordde een overweldigende 98 procent van de 1245 deelnemende leden dat ze ertegen waren. En dat bewijst maar weer eens dat cannabisliefhebbers een goede vriend of vriendin koesteren wanneer ze die hebben gevonden.

Cannabisliefhebbers zijn eerlijk

Nog een vraag met zo’n overweldigende uitslag was deze: zou je een gevonden portemonnee met daarin 100 dollar teruggeven aan de rechtmatige eigenaar? Maar liefst 99,2 procent van de datingsite leden antwoordde van wel. En als je soms dacht dat dat ook bij niet cannabismensen het geval zou zijn dan kom je bedrogen uit. Daar zijn namelijk ook vaker enquêtes onder gehouden; niet cannabismensen zouden in 15 tot 40 procent van de gevallen de portemonnee houden.

shutterstock_385314067

Cannabisliefhebbers stellen het bedplezier van hun partners boven dat van zichzelf. Foto: Vasilchenko Nikita, Shutterstock.com

Cannabisliefhebbers zijn beter in bed

Jawel, als je op zoek bent naar een goed sexleven, ga dan maar eens daten met een cannabisminnend persoon. Ruim 77,8 procent van hun vinden de sexuele hoogtepunten van hun partners namelijk belangrijker dan die van zichzelf. Wil je dus iemand die je in bed verwent voordat hij of zij aan zichzelf denkt dan moet je zeker eens proberen om in de coffeeshop wat te scoren.

Cannabisliefhebbers ‘dumpen’ niet graag

Op de laatste vraag van het onderzoek antwoordden de deelnemers wat minder eenduidig. De vraag waarop 49 procent ja moest zeggen luidde als volgt: vind je het oké om een relatie via een mailtje of een whatsapp bericht te beëindigen? Hier komen cannabisliefhebbers dan natuurlijk niet echt postitief mee uit de bus, maar het kan ermee te maken hebben dat cannabisliefhebbers niet erg gek zijn op drama. Een huilende ex of een fikse ruzie zijn nou eenmaal niet erg bevorderend voor je high…

 

Praat mee. Vind jij het belangrijk dat je vriend of vriendin ook cannabis gebruikt of heb je dat juist liever niet? Maakt het iets uit bij de keuze voor een partner of doet het er helemaal niet toe? We zijn benieuwd of de gemiddelde RollingStoned lezer ook zo onbaatzuchtig in bed is, zet hieronder in de comments hoe jij erover denkt, misschien win je wel een nieuwe cannabisvlam, wie(t) zal het zeggen?

(advertentie)