(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Het leven van een Founding Father van het ondubbelzinnige CNNBS is maar zwaar. De komende dagen zitten we bijvoorbeeld opgesloten in een villa met de juryleden van de Jack Herer Cup. Zoals je mag verwachten met een shit load van de beste hasj, wiet en concentraten. Fotoverslag coming up!

Het zal je niet ontgaan zijn, aanstaande vrijdag de 17e wordt in Amsterdam de eerste Europese Jack Herer Cup in Amsterdam gehouden. Als trotse media partner mochten we liefst twee keer tien kaarten weggeven, en zijn we natuurlijk zelf ook van de partij. Vrijdag in het Hard Rock Cafe in Amsterdam waar de wietwedstrijd zelf gehouden wordt. Maar dus ook in de juryvilla met de organisatie en de juryleden waaronder influencers als Master Bong, Uncle Stoner, Craig van Weedfeed.nl, Leafly schrijver William en de mensen van Audio Kush. Ga je mee?

De komende dagen ons verblijf: een luxe villa met zwembad, een heerlijk zonnetje en meer wiet en hasj dan we met zijn allen kunnen roken. We hadden het slechter kunnen treffen!

De concentraten mogen er ook zijn! Veel zoeter en fruitiger dan dit gaan we het voorlopig niet meer krijgen…

Wiet verbroedert: Uncle Stoner (links) met CNNBS Founding Father Joop.

Een kleine greep uit de hybride wietsoorten die de longen nog moeten passeren.

CNNBS Founding Father Sanne checkt de wietkwaliteit onder de microscoop…

…en daar is helemaal niks mis mee!

Pizza time!

(advertenties)