(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Het eerste seizoen van ’s lands enige cannabis podcast met bewegend beeld – inderdaad dat is The High Cloud – sluit passend af met Gerard Smit. Hij zit al dertig jaar midden in de vaderlandse wietwereld en bestiert in. Den Haag een van de mooiste en beste coffeeshops van ons land: Café Cremers!

Niet te missen THC seizoensfinale

In de tiende en laatste aflevering van het eerste seizoen van The High Cloud Podcast, wordt Uncle Kush warm ontvangen door de markante Gerard Smit. Deze intrigerende man is eigenaar van Coffeeshop en Café Cremers in Den Haag en werkt al sinds de jaren ’90 in de Haagse coffeeshop-scene.

Hoe heeft deze branche zich volgens hem ontwikkeld in de afgelopen 30 jaar en hoe kijkt Gerard aan tegen dingen als dabben en het wietexperiment? Ontdek het in de seizoensfinale van The High Cloud seizoen 1!

Om deze onderhoudende anderhalf uur cannabis-televisie op YouTube te bekijken, klik je eerst op onderstaand fragment met linkje, aangezien THC standaard achter een leeftijdsbeperking zit daar zo:

The High Cloud luisteren & kijken… wie en waar dan?

De eerste aflevering was met cannabisondernemer Jack Giman & wietbeursveteraan Tom Brouwer – bij hoofdsponsor CNNBS op kantoor opgenomen – de tweede aflevering met hasjmaker Kees Schelfhout en dabmaster Runa Buds, de derde episode met de enige echte “Robin Hood van Cannabis” ofwel Suver Nuver-voorman Rinus Beintema.

In het vierde deel beantwoordt The Real Uncle Kush zelf diverse lezersvragen en doet hij een openhartig boekje open over het hoe en waarom hij in de cannabisscene zit. In de vijfde show is interpener, vaper & cannabis contentmaker Herbert M. Green te gast. In de zesde show schitterden niemand minder dan de twee oprichters van de website waar je nu rondhangt (CNNBS): Sanne van Schie & Joop Mestrom.

De zevende episode had als gast Mahmoud van de befaamde zadenbank Dutch Passion. En in deel 8 was er zelfs koninklijk bezoek bij Oom Kush, te weten niemand minder dan de Hash Queen Mila Jansen! In de voorlaatste en dus negende show schittert 1 van de 10 legale wietproef-kwekers van Nederland: Patrick Stevens!

Alle afleveringen van The High Cloud kun je via onderstaande kanalen tot je nemen:

(advertentie)