(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Sommige wietsoorten lenen zich beter voor het maken van hasj dan anderen, en in deze video kom je erachter hoe je een typische ‘washer’ herkent. Bubble hash specialist en ganjier Nikka T vertelt je namelijk waar hij op let als hij op zoek is naar een plant om hasj van te maken. Kortom: zo herken je een goede wietplant voor hasjiesj.

Voordat we Nikka T aan het woord laten, moeten we hem misschien even kort introduceren. De hasj waar jij waarschijnlijk aan denkt is namelijk niet helemaal hetzelfde als de hasj die hij produceert met zijn bedrijf Essential Extracts. Nikka T is gespecialiseerd in het maken van de meest pure hasj maar dan zonder oplosmiddelen. Hij maakt de heerlijkste full melt bubble hash die je kunt dabben, en doet dat met niets meer dan ijswater en filterzakken. Nikka T is dan ook in de leer geweest bij onze eigen ‘hash queen’ en uitvinder van de Ice-O-Lator Mila Jansen.

Naast het maken van zijn heerlijke hasj geeft Nikka T tegenwoordig ook les aan cursisten van ’s werelds eerste opleiding tot Ganjier, oftewel een sommelier voor wiet in plaats van wijn. In deze video legt hij zijn leerlingen uit hoe je de beste wietplanten herkent om hasj mee te maken. Steek er wat van op!

(advertentie)