(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Als je CNNBS leest dan is de kans groot dat je ook weleens een Cannabiscapes kunstwerk onder ogen hebt gehad. Greg Welch maakte ze al toen wiet in Florida nog dermate illegaal was, dat hij ze steevast ondertekende met zijn pseudonym Ty Forto. Inmiddels telt Gregs Instagram pagina al meer dan 850 Cannabiscapes, dus hoogste tijd om een kijkje te nemen. 

Greg Welch

Greg Welch zal waarschijnlijk een hoop grinders verslijten per jaar; hij maakt namelijk kunstwerken van wat wij liever gewoon oproken: gemalen wiet. Nou ja, niet alleen gemalen wiet. Welch gebruikt ook takken, bladeren, zaadjes en complete toppen voor zijn kunst. Toen hij ermee begon was medicinale cannabis in zijn thuisstaat Florida nog illegaal, en dus werkte hij onder het pseudonym Ty Forto. Hieronder zie je hem aan het werk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door cannabiscapes | Greg (@cannabiscapes)

Het werk van Welch kun je overal en nergens tegenkomen. Van kunstgaleries tot winkels tot platenhoezen maar verreweg de meeste Cannabiscapes vind je op de Cannabiscapes Instagram pagina. Hoe hij op het idee gekomen is voor de succesvolle wietkunst? Door te denken aan een beroemdheid waarmee hij graag een joint zou willen delen, en hoe hij dat voor elkaar zou kunnen krijgen. Gregs oplossing was om een portret van hun gezichten te maken van wiet, zo bekende hij onlangs aan Forbes. Je moet er maar opkomen!

Tegenwoordig zijn portretten lang niet het enige dat Greg van wiet maakt. Landschappen zijn sowieso favoriet – vandaar ook de naam cannabiscapes natuurlijk – maar Greg maakt ook memes en logo’s van wiet. Laten we dus maar snel een kijkje nemen, en vergeet ook niet even om Cannabiscapes te volgen op Instagram.

[Beeld: Cannabiscapes]
(advertentie)