(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Jawel, we hebben hele mooie giveaway voor alle thuisblijvers. Namelijk 5 x 3 Forbidden Passionfruit zaden, nog eens 5 x 3 Banana Slush zaden en zelfs 5 x 5 Moncherry wietzaadjes van Amsterdam Genetics. Lees snel wat je moet doen om een gelukkige winnaar te worden, en of je écht niet op vakantie mag…

Oké vooruit, ook als je al op vakantie bent geweest of nog gaat mag je meedoen met deze toffe giveaway van Amsterdam Genetics. Feit is echter wel dat deze giveaway onderdeel is van een grote ZOMERACTIE van het Amsterdamse zadenbedrijf, waarbij er eigenlijk alleen maar winnaars zijn. Je krijgt deze zomer namelijk een fijne 25% KORTING op ALLE WIETZADEN van Amsterdam Genetics.

Tijdens de ZOMERACTIE krijg je 25% KORTING op ALLE wietzaden van Amsterdam Genetics!

‘Maar wat valt er te winnen?’, vraag jij je natuurlijk af. Nou, we mogen van de Amsterdamse zadenmakers maar liefst 5 mensen gelukkig maken met 3 Forbidden Passionfruit zaden, 3 Banana Slush zaden én 5 Moncherry wietzaadjes. Dat is echter nog niet alles want de zaden komen in een pakketje met handige goodies waar je als cannabisliefhebber nooit genoeg van kunt hebben.

Forbidden Passionfruit (5 x 3)

Toevallig zeiden we het pas geleden nog; de lekkerste vruchten groeien aan Forbidden Passionfruit. Deze nieuwe en hele fruitige indica-hybride heeft namelijk ook de lekkerste genen. Het is een kruising tussen de West Coast’s all time favorite Granddaddy Purple en de dikke Fatkid’s Cake uit Amsterdam zelf. Deze gefeminiseerde zaden staan garant voor sterke planten met een goede structuur, en een uitermate goede topontwikkeling.

De smaak van Forbidden Passionfruit is exotisch, fruitig, zoet en een beetje kruidig, en het effect laat stress en pijn verdwijnen als sneeuw voor de zon. En met een 22% hoog THC-percentage en toppen met een prachtige paarse bag appeal ben je sowieso een winnaar met Forbidden Passionfruit! Of anders op zijn minst een spekkoper tijdens de ZOMERACTIE van Amsterdam Genetics.

Banana Slush (5 x 3)

Bananenliefhebbers opgelet, en helemaal als je van wietsoorten met een uitermate hoog THC-gehalte houdt. Banana Slush toppen kunnen namelijk wel 27% THC bevatten, als je ze een beetje TLC geeft. Tender Love and Care dus, want dan groeit en bloeit deze bananenwiet het beste.

Banana Slush is ook al zo’n fruitige hybride van Amsterdam Genetics, alleen leunt deze net iets meer naar de sativa kant van het spectrum. Het is een gefeminiseerde kruising tussen Banana Haze en AK OG Kush, en daarmee een evenwichtige sativa-hybride. De smaken zijn zoet, fruitig en intens en het effect beurt je op, maakt je vrolijk en geeft je dus een fijne hoofd-high. In slechts 9 bloeiweken ben je 100% happy met 27% THC!

Moncherry (5 x 5)

Tot slot vind je tussen de goodies van Amsterdam Genetics ook nog eens vijf gefeminiseerde Moncherry wietzaden. En we kunnen je nu al vertellen dat je veel gelukkiger wordt van Moncherry wiet dan van het gelijknamige chocolaatje. Moncherry is namelijk ook al zo’n lekkere fruitige indica-hybride. Met Chunky Cookies en Black Cherry Gelato is dit er eentje uit de cookies-familie, en dus heerlijk zoet.

Het THC-gehalte van Moncherry is met 21% ook zeer hoog, en al die THC wordt ook nog eens gecomplementeerd met een heerlijke en enigszins complex gelaagd terpenenprofiel. Je proeft de bessen, kersen, zoetzure citrus en chocola gewoon samensmelten op je tong bij het inhaleren. En dan ben je heerlijk ontspannen maar nog steeds goed gefocust en sowieso vrolijk. Er kan geen vakantie tegenop!

Wat moet je doen?

Ja, wat moet je doen om deze zaden en al die mooie goodies te bemachtigen? Nou, gezien de zonnige ZOMERACTIE hoef je ons alleen even een foto te sturen van je eerstvolgende joint terwijl je lekker buiten aan het genieten bent. Draai er dus meteen een en loop even je tuin in, of ga op het balkon van je vakantiehuisje of hotel staan en steek hem aan. Maak vervolgens een mooie foto van je brandende joint met de ZOMER op de achtergrond.

Stuur je foto zo snel mogelijk, maar uiterlijk op VRIJDAG 4 AUGUSTUS naar redactie@rollingstoned.nl. We laten je in week 32 (7 t/m 13 augustus) weten of je gewonnen hebt. De pakjes liggen nu al klaar voor verzending, dus die ontvang je in dezelfde week. 

Stuur een foto van je lekkerste zomerjoint om te winnen!

(advertentie)