(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

De lekkerste vruchten zijn verboden, dus dat belooft alvast een hoop voor Forbidden Passionfruit van Amsterdam Genetics. Net als de genen trouwens, want deze indica dominante hybride is een dochter van Granddaddy Purple en Fatkid’s Cake. Dikke opbrengsten dus, de mooiste kleuren en heerlijk fruitig!

Forbidden Passionfruit niet kweken. Dát zou pas verboden moeten worden, stellen de zadenmakers van Amsterdam Genetics op hun website. Deze fruitige indica-hybride is namelijk een wietsoort die je gewoonweg niet kúnt weerstaan. Geboren uit Granddaddy Purple en Fatkid’s Cake, produceert ze een grote veelheid aan harde maar fruitige toppen met een verleidelijke paarse kleur. En in tegenstelling tot die ene appel brengt deze verboden vrucht je juist ín het hemelse paradijs!

Granddaddy Purple x Fatkid’s Cake

Als je Granddaddy Purple en Fatkid’s Cake kent, dan weet je misschien ook dat Forbidden Passionfruit een wietsoort is die je beter niet kunt overslaan. Fatkid’s Cake staat namelijk garant voor sterke wietplanten en een uitbundige oogst met torenhoge THC-gehaltes. En Granddaddy Purple is natuurlijk nog steeds een van de meest gewilde wietsoorten van de Amerikaanse westkust.

Forbidden Passionfruit zelf, is een indica dominante wietsoort. De planten zijn dan ook sterk en veerkrachtig, en hebben een stevige structuur met vele zijtakken en mooie compacte internodes. Net als de stevige structuur van de hoofdstam en takken, zijn de toppen hard en compact. Dat niet alleen want dankzij Granddaddy Purple hebben ze dus ook nog eens een heerlijke paarse kleur, die mooi afsteekt tegen de felle oranje bloeiharen. De sterke genetica en de mooie kleuren maken het een feest om Forbidden Passionfruit te kweken.

Fris en fruitig en 100% ontspanning

Nog een hele goede reden om Forbidden Passionfruit in je binnentuin te zetten, is natuurlijk de smaak. De veelheid aan terpenen, zorgen voor een overwegend fruitige smaak bij deze wietsoort. De wiet doet je op momenten aan zoete passievruchten denken maar heeft ook een kruidig randje, en een solide basis van aardse tonen. Alles bij elkaar een zoete cocktail die voor liefhebbers van fruitige wiet niet te weerstaan is.

De fruitige zoete smaak van Forbidden Passionfruit wordt doorgaans op de voet gevolgd door de effecten van het 22% hoge THC-gehalte. Een jointje of vape van deze wietsoort bezorgt je een liefdevolle en opgewekte high, en tovert een lach van oor tot oor op je gezicht. Je creativiteit krijgt een oppepper, terwijl je mentaal en lichamelijk helemaal ontspant. Medicinaal gezien heeft Forbidden Passionfruit de meeste potentie als pijnstiller, hoewel stress en spanningen ook twee goede redenen zijn om je aan deze verboden vruchten te wagen.

  • Soort: indica dominante hybride (60% indica)
  • Genotype: Fatkid’s Cake, Granddaddy Purple
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 tot 10 weken
  • Smaak/geur: fruitig, tropisch, kruidig
  • Effect: ontspannen, creatief, gelukzalig
  • Zadenbedrijf: Amsterdam Genetics
(advertentie)