(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Volgende week start Bio Bertje een nieuwe testkweek. Hij heeft zijn zaden al in huis gehaald en kan bijna niet wachten om ze in de watten te leggen. Het worden twee verschillende gefeminiseerde soorten: de AK-47 van Serious Seeds en de fruitige Strawberry Banana van Reserva Privada…

Hoi, lieve Lezers! De eerstgenoemde soort ken ik al goed, ze is mijn favoriete medicijn voor mijn rug-pijn van mijn hernia. Het is de gefeminiseerde AK-47  van Serious Seeds. Deze soort bestaat al 20 jaar (zolang als het bedrijf) en is een ware klassieker. Heel potent (ik heb al AK-47 gekweekt met 19,68 % THC! Dat is het hoogste dat ik ooit haalde) met een sterke geur en een heel plezierig aroma. DE AK-47 is zo sterk, dat ik het alleen ’s avonds rook om helemaal te ontspannen. Voor overdag is deze soort mij zelfs te sterk, dan functioneer ik niet meer optimaal.

foto AK-47 feminized

Om ook overdag iets tegen mijn pijn te hebben, ga ik deze keer iets nieuws uitproberen: Een heel nieuwe soort van Reserva Privada (dat is een zuster-bedrijf van DNA-Genetics). Deze soort heet Strawberry Banana en is een kruising van Banana OG met Bubble Gum. De Bubble Gum die gebruikt is voor deze kruising is de Bubble Gum van Serious Seeds, heb ik mij vertellen laten. De zoete smaak van de Bubble Gum samen met de smaak van de Banana OG geeft deze soort een aardbei-aroma. Het is de eerste keer dat ik zaden van Reserva Privada kweek, ik ben dan ook heel benieuwd naar het aroma en de kwaliteit van de genetica.

Foto Reserva Privada Strawberry Banana

Volgende keer ga ik jullie over het kiemen van de zaden vertellen. Tot dan, groetjes van Bio Bertje.

(advertentie)