(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Heb je er ook zo’n zin in, kerstavond? Wij wel, we maken dit jaar namelijk een heus cannabis kerstdiner: een gevulde wietkalkoen met cannabis cranberrysaus, jammie! Heb je geen zin om uren in de keuken te staan, dan kunnen we je het ultieme stonede kerstdiner van vorig jaar aanraden.

Je zult zien dat de gemoederen tot rust komen en de ware kerstgedachte de boventoon voert, wanneer je je gasten dit highe cannabis kerstdiner voorschotelt. Wat maken we dit jaar? We gebruiken ons buitenwiet-knipafval voor een heerlijke sappige gevulde wietkalkoen met een bris en licht bittere cannabis cranberrysaus. Daar zal schoonmoeders van opknappen!

Wietkalkoen

We gebruiken daarvoor de video’s uit de ‘baked’ serie van WatchCut, een gelikte videoserie waarin ze zo’n beetje van ieder gerecht een cannabisvariant doen. We beginnen met de wietkalkoen, want dat is het belangrijkste onderdeel van ons stonede kerstdiner, en dat kun je maar beter klaar hebben voor de gasten komen, dus ren maar vast naar de slager maar kijk eerst even de video voor alle overige ingrediënten. Met wietboter maak je de kalkoen lekker sappig en stoned voor die de oven ingaat.

Stonede vulling

Een wietkalkoen zonder een stonede vulling is als sex zonder klaarkomen, wel lekker maar uiteindelijk niet erg bevredigend toch? We moeten dus een lekkere vulling maken, daarvoor gebruiken we natuurlijk allemaal verse ingrediënten. We maken de vulling extra lekker met wat wietboter en cannabisolie, maar ook daarvoor krijg je een recept. Het is wellicht handig om daar voor je begint in één keer genoeg van te maken voor je gehele cannabis kerstdiner. Je hebt nog een paar dagen, dus spendeer ze maar in de keuken, je moet er wat voor over hebben.

Cannabis cranberrysaus

Cannabis cranberrysaus is de kers op ons stonede kerstdiner, we maken een hele lekkere en gebruiken er een gezonde scheut wietwhiskey voor. Dat hebben we eerder geprobeerd en was een groot succes (ook om ‘stand alone’ te drinken zeg maar). Anyhow; deze vette video geeft je alle instructies die je nodig hebt, het wordt een groene kerst dit jaar!

(advertentie)