(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Als jij dacht dat moon rocks zo’n beetje het sterkste wietproduct zijn, dan heb je het mis. Zelfs pure THC is niet eens het meest potente cannabis derivaat. Het kan namelijk altijd heftiger want er bestaat dus een mysterieuze cannabinoïde die THC-O-Acetaat heet en drie keer zo potent is als pure THC! #WTF?

THC-O-Acetaat is het zogeheten acetaat ester van THC, een organische verbinding die ontstaat wanneer een zuur met alcohol of suikers reageert. Het productieproces waarbij van THC of THCa THC-O-Acetaat wordt gemaakt is vergelijkbaar met de manier waarop van morfine, heroïne gemaakt kan worden. En hoewel de eigenschappen van heroïne totaal anders zijn als die van morfine, verschilt THC-O-Acetaat niet zoveel van THC.

THC-O-Acetaat

Spiritueler en psychedelischer

Er zijn niet veel mensen die THC-O-Acetaat geprobeerd hebben of van dichtbij hebben gezien maar er wordt van gezegd dat het goedje drie keer potenter is dan pure THC! Het zou een uniek effect geven dat veel psychedelischer is dat dat van THC zelf. In het boek Cannabis Alchemy van D. Gold uit 1974 wordt het productieproces en het effect van THC-O-Acetaat beschreven. “Het effect van het acetaat is spiritueler en psychedelischer dan dat van het originele product. De meest unieke eigenschap van deze stof is dat het een vertraging van ongeveer dertig minuten heeft voor de effecten worden gevoeld.”

THC-O-Acetaat maken?

Na die beschrijving wil jij natuurlijk weten hoe je deze superTHC kunt maken. Wel, het kan om te beginnen van zowel gedecarboxyleerde THC (THC) als ‘rauwe’ THC (THCA) worden gemaakt. Het acetyleren verandert de eigenschappen van THC of THCA niet zo veel als bij andere acetaten. Dit komt omdat THC zelf al een zeer lipofiele stof is (zeer makkelijk oplosbaar in vetten). Toch is THC-O-Acetaat drie keer zo potent.

Je hebt behoorlijke scheikundige kennis en op zijn minst een klein laboratorium nodig om THC-O-Acetaat te maken

In het boek cannabis Alchemy werd het productieproces van THC-O-Acetaat al in 1974 beschreven maar we moeten je enigszins teleurstellen want THC-O-Acetaat maken doe je niet even in je keuken. Je hebt er behoorlijke scheikundige kennis en op zijn minst een klein laboratorium voor nodig. Heb je dat dan kun je naar skunkpharmresearch.com voor het recept maar geheel op je eigen verantwoordelijkheid, er komen giftige gassen vrij bij het proces dus je moet echt goed weten waar je mee bezig bent.

Om THC-O-Acetaat te maken heb je behoorlijke scheikundige kennis en op zijn minst een klein laboratorium nodig.

Niet nieuw maar ook niet verboden 😉

Hoewel deze wetenschap misschien wat rauw op je dak komt vallen, werd THC-O-Acetaat waarschijnlijk voor het eerst al tussen 1949 en 1975 ontdekt. Het werd in de zogeheten Edgewood Arsenal experimenten door het Amerikaanse leger onderzocht als een mogelijk niet dodelijk verlammingsmiddel. Het middel zou de motoriek van honden twee keer zo hard verstoren als gewone THC.

Technisch gesproken is THC-O-Acetaat trouwens mogelijk niet eens verboden. Het staat in ieder geval niet op de lijst met verboden middelen maar kan mogelijk wel worden beschouwd als een derivaat van Delta 9 THC. In de Federal Analogue Act van 1986 staat dat alle derivaten van THC als illegaal moeten worden beschouwd maar het is niet zeker of THC-O-Acetaat aan deze criteria voldoet.

De Amerikaanse Drugspolitie DEA ontdekte de geheimzinnige cannabinoïde voor het eerst in 1978 in Florida. Blijkbaar werd het van THC gemaakt op een vergelijkbare manier waarop van morfine, heroïne gemaakt werd. Sindsdien heeft de DEA nooit meer een druppel THC-O-Acetaat ontdekt en heeft daarom niet doorgezet om het spul op de schedule 1 of 2 lijsten te zetten.

In Engeland werd THC-O-Acetaat in 1995 voor het eerst ontdekt. Iemand had het boek Cannabis Alchemy van D. Gold gelezen om zijn eigen THC-O-Acetaat te maken. De man werd opgepakt en THC-O-Acetaat werd in het Verenigd Koninkrijk als een Class A drug bestempeld (zwaarste categorie drugs). In Nederland komt THC-O-Acetaat niet voor op de opiumlijsten.

(advertenties)