(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Jawel, het is weer zover! We mogen weer eens iets weggeven, en ook niet zomaar iets. Vandaag maak je kans om voor maar liefst €218,- aan topzaden van de legendarische Super Sativa Seed Club te winnen. We geven 5 x 6 Lava Freeze zaden, en nog eens 5 x 10 Prima Hollandica zaden weg. Plus een extra goody bag voor de twee meest enthousiaste deelnemers. 

We zijn zeer blij en trots op deze giveaway van de gerenommeerde Super Sativa Seed Club. Want een prijzenpakket ter waarde van meer dan €1000,- in totaal, dat is toch niet misselijk! Lees dus snel verder om kans te maken op die fel begeerde Lava Freeze en Prima Hollandica wietzaden. En voor de twee meest enthousiaste inzenders ligt er naast de exclusieve zaden ook nog eens een mooie goody bag klaar.

Lava Freeze

Als je nog op zoek was naar een geweldige indica, dan is nu je kans om die gratis te winnen. Als je een van de vijf gelukkigen wordt, dan krijg je namelijk twee pakjes Lava Freeze (à €59,- per pakje). Zeker niet de minste wietsoort dus, die Lava Freeze. Het is een sterke wietsoort en een gemakkelijk te kweken indica en kruising tussen de old school Friesland Indica (aka M33 aka Freezeland) en de potente Amerikaanse Lava Cake. De soort heeft zeer indringende aardse en zoetzure aroma’s van kush en vers fruit. De smaak doet ook denken aan die van goede Diesel wietsoorten.

Als 90% indica heeft Lava Freeze slechts 8 weken de tijd nodig om haar harde en compacte toppen te produceren. Binnen komt ze het beste tot haar recht maar ook buiten doet ze het hierdoor goed. Ze staat bekend om haar dikke coating van kristallen, die de wiet een fantastische bag appeal geven. De compacte structuur van de planten maakt Lava Freeze ook heel geschikt voor beginnende kwekers. En nu we ze gratis weggeven is er helemaal geen excuus meer, Lava Freeze moét je gewoon proberen!

Prima Hollandica

Prima Hollandica is een totaal andere wietsoort dan Lava Freeze, en een zeer geschikte wietsoort voor iedereen die zelf eigen kruisingen wil maken. Het zijn om te beginnen reguliere wietzaden, maar er zitten dan ook 10 zaden in de verpakking. Daarnaast is Prima Hollandica een pure sativa en een hommage aan een heel speciale geheime ‘Super Sativa’ die door Super sativa Seed Club gekruist werd met hun beste sativa: Old School Haze.

Deze wietsoort levert prachtige buitenplanten op van een enorm formaat. Toppen zo lang als je armen zijn geen uitzondering en Prima Hollandica is dan ook een prima wietproducent. De smaak is het best te omschrijven als een full spectrum palet aan zoete en fruitige aroma’s, en het effect creatief en energiek. We geven vijf x tien reguliere Prima Hollandica zaden weg ter waarde van €100,-!

Wat moet je doen?

En dan de hamvraag inderdaad: wat moet je daarvoor doen? Nou, dat valt dus reuze mee, want we hebben bedacht dat we de vijf meest enthousiaste inzendingen met deze premium zaden zullen belonen. Wees dus creatief en laat de groene handjes wapperen. Alles mag, zolang je het maar via de mail kunt sturen. De twee allerleukste inzendingen belonen we nog eens extra met een goed gevulde goody bag. Daarin vind je onder andere een luxe pet, een warme muts, een LED verlichte rolling tray, een asbak en meer.

Stuur je inzending uiterlijk donderdag 10 februari in via het CNNBS contactformulier of gewoon rechtstreeks naar redactie@cnnbs.nl. De vijf winnaars krijgen dat uiterlijk op dinsdag 15 februari via email te horen. Ruim op tijd dus voor het buitenwietseizoen 😉 

(advertentie)