(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

We hadden het faliekant mis, toen we in 2016 schreven dat wiet niet sterker kon worden dan moon rocks. Maar wie had toen ook kunnen raden dat de Amerikanen wiet met 99 procent pure THC zouden gaan paneren? En wat krijg je dan? Moon rocks ice; potente toppen overgoten met hasjolie en dan nog eens gepaneerd met een dikke ijslaag van – 99% pure THC! – kristallen.

Politici die zeuren dat de wiet de laatste decennia zo sterk is geworden, moeten maar eens op werkbezoek in Amerika. Want 15% THC is niets vergeleken bij de potentie van de designerwiet die ze daar maken. Rond 2016 zagen we daar al de eerste moon rocks; keisterke wiet, verzadigd met hasjolie en gepaneerd met kief.

Moon rocks ice

Inmiddels zijn moon rocks al in Amsterdamse coffeeshops gesignaleerd. Maar kennelijk moet Amerika toch altijd een stapje op ons voor liggen, dus hebben ze iets nieuws bedacht: moon rocks ice. Dat zijn dus moon rocks, maar in plaats van kief wordt 99% pure THC gebruikt. Tja, en dan krijg je dus prachtige spierwitte toppen die schitteren als sneeuwballen, zou jij ze roken?

Of we moon rocks ice binnenkort ook in Nederlandse coffeeshops gaan zien blijft nog even een vraag. Maar de wet op de letter genomen zou het mogen, ze bevatten namelijk nog altijd plantmateriaal (ja we weten het, de Hollandse wietwetten zijn hopeloos achterhaald).

Maar goed, moon rocks ice dus mensen, sterker wordt wiet (misschien) niet!

(advertenties)