(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Wat is er lekkerder dan een hit van een kunstige bong? Een hit van een kunstige bong onder het genot van The Torchland Glass Circus Glasblowing-Show. De show laat de kunst van het glasblazen zien, en dan in het bijzonder de kunst van het glasblazen van prachtige bongs. Kortom, kijken hoe de mooiste bongs gemaakt worden, door ware glasblaas-kunstenaars!

The Torchland Glass Circus Glasblowing-Show is een liveshow en glasblaas spektakel, dat voor het eerst gehouden werd op de laatste Cultiva cannabisbeurs in Wenen. Organisators Thomas en Verena van THCBD willen je de kunst van het glasblazen laten zien, en vroegen vijf glaskunstenaars om hun werk live uit te voeren voor het publiek.

Mocht je The Torchland Glass Circus Glasblowing-Show live willen bijwonen, of eerstehands een van de bongs of pijpen willen kopen, dan kan dat dit jaar nog twee keer. Op 11 en 12 juni wordt de show namelijk gehouden op HempsFair 2022 in Frankfurt, en van 7 tot en met 9 oktober zijn ze nog een keer te zien op Cultiva 2022 in Wenen. Tot die tijd kun je gewoon hier genieten van de prachtige film van het glasblaas-festijn.

(advertentie)