(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Laten we de wijkagentjes die wietplanten uit de pot(grond) trekken even links liggen en focussen we op de boswachter. Op de Brabantse boswachter en zelfbenoemde hennepbestrijder Erik de Jonge om precies te zijn. Die maakt zich op Twitter enorm vrolijk over wietplanten van guerrillakwekers die zijn vernield door ‘bronstige reebokken en knaaggrage woelratten’. 

Boswachter Erik versus ons soort mensen

Voor we aan het nieuwste reuzespannende avontuur van boswachter Erik de Jonge toekomen, eerst even ons door wiet finaal aangetaste kortetermijngeheugen opfrissen. Want die boswachter Erik hebben we toch al vaker gezien hier op CNNBS of niet?

Inderdaad, om te beginnen een keertje in 2017 met deze shit:

Boswachter Erik sloopt ‘enorme hoeveelheid wiet’

Daarna volgden nog berichten als ‘XL-guerrillakwekers gepakt in natuurgebied Markiezaat‘ en ‘Weer guerrillakwekers Markiezaat opgepakt‘ waarin onze dappere boswachter Erik een prominente rol speelt. Een echte hoofdrol op CNNBS pakte hij echter weer in:

Boswachter Erik gaat los op gedumpte potaarde

Lachen, lachen, lachen

Bepaald geen onbekende dus, deze ijverige anti-wiet ambtenaar in de vrije natuur. Het laatste hoofdstuk in de strijd van Erik tegen ons, speelt zich deze  week af. En daarin lacht de boswachter de getroffen/gepakte wiettelers vierkant uit. Kijk maar naar zijn tweet:

En na deze uiterst belangrijke boodschap op de sociale media, rust boswachter Erik even uit – nadat hij medicinaal cannabisactivist Bart Hissink die commentaar levert eerst nog even kleineert op twitter met de woorden ‘plop, daar is onze vriendelijke wietkabouter weer’.

Ook dat uitrusten krijgt trouwens een eigen tweetje/fotomomentje, en daarmee sluiten we dit volkomen hopeloze verhaal dan maar weer af. Voorlopig althans, tot de volgende eruptie van boswachter Erik natuurlijk!

(advertenties)