(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Het begint onderhand op een never ending story te lijken: wijkagenten die wietkwekerijen oprollen en dan op sociale media opscheppen over hun heldendaden, veelal vergezeld van (een poging tot) humor. Voorlopig hoogtepunt hierin zijn Kea, Maurice & Maddy, actief in het Gelderse Westervoort. Lees en geef over…

Rampzalig

De werkweek begon rampzalig maandag voor de verzorgers en/of eigenaren van 250 wietplanten in een plantage aan de Vaalmanstraat in Westervoort. Over die plaats in de provincie Gelderland kunnen we verder zeggen dat er 15k inwoners zijn en dat het sinds 2016 officieel de kleinste gemeente van Nederland is.

Goed, op maandagochtend gingen wijkagenten Kea, Maurice en Maddy op pad om een wiethok op te rollen. Hoe ze tot hun daad kwamen, vermeldt de geschiedschrijving niet maar ga er maar weer vanuit dat er hier sprake is van een ‘anonieme melding’. Voor we verder gaan wil je natuurlijk graag zien welk politievlees we in de kuip hebben. Hier komen de drie wijkagenten van Westervoort:

Compacte collega

Onder de kop ‘van je collega’s moet je het hebben’ maakt het drietal op Instagram melding van hun maandagochtend bezigheid. Wat ze daarmee bedoelen? Nou, dit:

 We citeren de politie nu weer: ‘Omdat alle deuren op slot waren maar er wel een raampje openstond hebben we de meest compacte collega maar door het keukenraam gepropt 😉.’

Haha, wat grappig jongens. En let ook even op die knipogende smiley! Minder grappig is natuurlijk dat vervolgens 250 dames en alle bijbehorende apparatuur zijn vernietigd door onze humoristische agenten, ter plaatse nog wel zoals ze zelf melden. En jazeker, daar is beeld van (van voor de vernietiging):

Ook van het betreffende huis NA al het politiegeweld kiekten de wijkagenten een foto:

Tot slot, we hadden jullie ook nog een staaltje politiehumor beloofd, los van dat compacte collega-geintje. De slotgrap zit zoals zo vaak op de sociale media in de afsluitende hashtags. Zo ook hier bij Kea, Maurice en Maddy, kijk maar eens naar de achtste hashtag:

 

(advertenties)