(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Over naar Amsterdam, want ook daar kweekt men vrolijk verder. Hoewel vrolijk… moet je natuurlijk wel goed controleren of de waterhuishouding op orde is, zeker als je twee of drie hoog woont. Helaas was de wietteler van dienst op de Tweede Helmersstraat aldaar dit glad vergeten, met als gevolg een heuse mini-watersnoodramp!

Doorsnee straatje in Mokum

Wij zeggen het hier wel vaker: wiet komt in alle rangen en standen van de maatschappij voor. En dus ook in de mondaine Tweede Helmersstraat in Amsterdam, waar een appartementje van nog geen honderd vierkante meter (94 om precies te zijn) verkocht is voor 750.000 euro kosten koper. Helaas betekent een vierkantemeterprijs van bijna €10.000 niet dat je geen last hebt van water, want water stroomt nog altijd gewoon van boven naar beneden.

Water-water-water

En dat hebben ze geweten op de Tweede Helmersstraat afgelopen vrijdagavond. ‘Wateroverlast onthult hennepkwekerij in West‘ kopt de stadskrant Het Parool. Het betreffende politiekorps Politie Amsterdam Overtoomse Sluis heeft het op Facebook zelfs over toestanden die wij normaal gesproken associeren met ‘Zeeland 1953’ en niet met een slordige en/of ondeskundige wietteler:

Wietteler gaat goed nat

Ai. Dat is goed fout! En dan bedoelen we niet dat kinderachtige gebruik van emoticons door Oom (of Tante) Agent. Nee, hier gaat wiet naar de klote. Vandaar dat wij deze verzamelde hulpdiensten aantreffen daar op die peperdure Amsterdamse straat:

Uiteindelijk blijkt alle ellende dus inderdaad van boven te komen en wel van deze wietkwekerij op zolder:


Toch eeuwig zonde van al dat harde werk dat nu letterlijk down the drain is, nietwaar..?

(advertenties)