(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Het begint er zowaar een beetje op te lijken allemaal in Nederland, nu een x-aantal partijen zich voorbereidt op de aanstaande proef met gereguleerde wietteelt, er steeds meer (medicinale) cannabis wordt geteeld en de CBD-markt er eentje van het serieuze geld is geworden. Eén bedrijf mailde ons alvast een vacature door en die is zo leuk dat wij hem graag gratis en voor niks doorplaatsen: “Hoofdteler cannabiskwekerij (m/v) 40u/wk”.

Supraleaf gaat wiet telen voor overheid

Op tientallen plaatsen in Nederland begint legale/gereguleerde/wetenschappelijke/medicinale cannabis vaste grond onder de voeten te krijgen. Neem het bedrijf Supraleaf uit Leiden. Dat is een CBD-bedrijf dat bestaat sinds 2019. Op de website leren we iets meer over de missie van de onderneming:

Los van de onbegrijpelijke openingszin – wat betekent ‘de wereld leven voor leven veranderen’ in godsnaam? – is het een helder verhaal dat bulkt van de zakelijke/professionele ambities. Zo claimt de onderneming dat men nu ook ‘cannabis gaat kweken voor de overheid’.

Om die laatste ambitie vorm te geven zoekt men bij Supraleaf nu dus een wietkweker, echt waar. En omdat er naar verwachting wel wat wiettelers onder de lezers van CNNBS zitten (hihi), mailde men ons de job door onder de noemer ‘leuke vacature’. Kan je wel zeggen ja.

Legaal en betaald – inclusief 13e maand – wiet kweken?

Komt die superjob, waarvan wij hopen dat we er nog veel meer gaan zien de komende jaren. Klik op onderstaand screenshot en je komt vanzelf op de juiste sollicitatiepagina:

[openingsbeeld: Nastasia Raduga/Shutterstock]
(advertentie)