(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Voor de vaste lezers van CNNBS is boswachter Erik de Jonge geen onbekende. Als een ware Don Quichot waakt hij over zijn natuurgebied Markiezaat. Soms zijn we het wel met hem eens als ie fulmineert tegen wiettelers of pillendraaiers, bijvoorbeeld als die hun complete inboedel in de natuur droppen. Maar om nou tekeer te gaan tegen iemand die een klein bergje potaarde in de berm mikt..?

 

Boswachter Erik is overal

Mensen komen graag in de vrije natuur en wiettelers vormen daarop geen uitzondering. Sommigen zijn zelfs zo dol op de buitenlucht dat ze er een zomercyclus starten, ook wel guerrillakweken genoemd. Anderen zijn minder aardig en dumpen afval van hun wietkwekerijen tussen de bomen in het bos.

Hoe dan ook, boswachter Erik de Jonge haalt zodoende regelmatig de kolommen van CNNBS.

En niet alleen die van ons, ook in De Volkskrant mag hij een woordje meedoen deze week. De boswachter steunt minister van justitie Grapperhaus dat er maar eens kritisch naar al die festivals moet worden gekeken als we de drugscriminaliteit willen bestrijden…

Pffff… Nou ja, dat gaat niet over wiet maar over pillen en coke en daarvoor heb je wellicht andere sites maar dus niet CNNBS.

Weg met die troep

Wij steunen boswachter Erik in zijn strijd tegen en afkeer van afvaldumpingen, bijvoorbeeld deze shit:

En al heel zeker dit soort shit – foei wietteler die dit flikt:

Hé vriend!

Maar de ijverige boswachter moet het ook weer niet gaan overdrijven. Want zeg nou zelf: is het nou echt zo verschrikkelijk als iemand wat potgrond (!) dropt in de natuur? Bedoel: aarde op aarde… back to mother nature. De wietteler van dienst heeft zelfs de vuilniszakken waar de potaarde in zat weer mee terug naar huis genomen!

Maar Erik kan zelfs hier heel boos om worden:

Pfff… rook nou toch ook af en toe eens een jointje tussendoor boswachter Erik, dat ontspant lekker – zeker in de vrije natuur die jij als je kantoortuin mag beschouwen – en dan kan je met frisse hernieuwde energie achter de ECHTE boeven aan gaan jagen!

(advertentie)