(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

*** TEL SELL MODUS ON *** … JAZEKER, JE LEEST HET GOED, GRATIS WIETZAAD! IN OKTOBER HOEF JE GEEN WIETZAADJES TE KOPEN! WIJ GEVEN DIE NAMELIJK GRATIS WEG AAN EENIEDER DIE ONS EEN COMPLEET KWEEKVERSLAG STUURT! SOWIESO 3 ZADEN, EN BIJ PUBLICATIE 6! (*) … *** TEL SELL MODUS OFF ***

Zó! Nou, dat kan wel wat rustiger ook hè… Inderdaad want we hebben het hier wel over een serieuze belofte. Drie gratis gefeminiseerde en hoge kwaliteit Mohammed wietzaden in ruil voor jouw kweekverhaal sowieso. En zes wietzaadjes als we het kweekverhaal op CNNBS publiceren! Dat betekent dat je in ieder geval in oktober geen wietzaden hoeft te kopen.

What’s the catch?

Nou, eigenlijk vrij weinig. De belofte is precies zoals we hierboven beschrijven. Wanneer jij ons voor het einde van oktober (2019 …duh..) een volledig kweekverslag opstuurt, via het formulier dat we daarvoor gemaakt hebben, belonen we dat sowieso met drie gratis gefeminiseerde Mohammed wietzaadjes. In ruil daarvoor vragen we van jou een compleet kweekverslag met 10 tot 20 foto’s, van ontkiemen tot oogst.

Gratis wietzaad

Lever in oktober een compleet kweekverslag in, en ontvang drie gratis gefeminiseerde Mohammed wietzaden.

Veel tekst hoef je echt niet te schrijven, want het kweekverslag mag maximaal slechts 1000 woorden bevatten (en minimaal 400). En geloof ons, daar ga je al snel overheen! We eisen ook minimaal 10 verschillende foto’s, liefst in chronologische volgorde maar als het niet anders kan doen we daar niet moeilijk over. Als de foto’s in ieder geval maar scherp zijn, en jij er trots op bent!

Wat doen we ermee?

Nou, zoals je waarschijnlijk al voelde aankomen zullen we jouw kweekverhaal misschien wel op CNNBS publiceren. Doen we dat, dan sturen we je niet drie maar zelfs zes wietzaden op, en staat jouw kweekverhaal mooi op CNNBS te pronken.

Dus. Heb je een mooi en compleet kweekverhaal bijgehouden van je hobbymatige kweek? Ga dan direct naar DEZE PAGINA om hem in te sturen. Vergeet alleen niet om de voorwaarden hieronder even door te nemen. Het zou zonde van je moeite zijn als je de wietzaden misloopt omdat het kweekverslag daar niet aan voldoet.

gratis wietzaad

Bij publicatie ontvang je niet drie, maar liefst zes wietzaden.

Voorwaarden *

aka de kleine lettertjes 😉

Om voor de gratis wietzaden in aanmerking te komen, hebben we wel wat eisen aan het kweekverslag. Om te beginnen moeten de tekst en alle foto’s die je instuurt volledig van jouzelf afkomstig zijn, geen knip en plakwerk dus! Daarnaast moet het een compleet kweekverslag zijn, van zaad of stekje dus tot aan de oogst. Het kweekverslag moet daarnaast tussen de 400 en de 1000 woorden lang zijn, en de kweek chronologisch beschrijven.
De foto’s bij het kweekverslag moeten scherp zijn, en gevarieerd. Je kunt tot maximaal 20 foto’s insturen maar om gratis wietzaden te ontvangen vragen we er minimaal 10, liefst van ieder stadium van de kweek. Kortom: we belonen alleen serieuze en complete kweekverslagen met gratis wietzaden, en behouden ons het recht voor om verslagen af te keuren.
Deze actie geldt alleen voor kweekverslagen die uiterlijk op 31 oktober 2019 zijn ingezonden. Wietzaden worden binnen twee weken na het inzenden verzonden. Door het inzenden van je kweekverslag geef je JoSa Media automatisch toestemming om het op CNNBS.nl te publiceren, en verklaar je dat er geen copyrights op de ingezonden tekst en/of foto’s rusten.

 

[Openingsfoto: WeedPorn, Shutterstock]
(advertentie)