Hallo CNNBS lezer, we zijn benieuwd naar jouw complete kweekverhaal, en belonen dat ALTIJD met drie gratis gefeminiseerde wietzaden. We gebruiken de kweekverhalen om op CNNBS te publiceren, dus wellicht gaat jouw kweek nog viraal ook! Je ontvangt altijd drie zaden voor je complete kweekverslag. Alvast bedankt voor je inzending!

 • Toegestane bestandstypen: txt, pdf, Max. bestandsgrootte: 150 MB.
  Alleen .txt of .pfd bestanden.
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, jpeg, Max. bestandsgrootte: 4 MB, Max. aantal bestanden: 20.
   Hier kun je foto's van het kweekverslag uploaden. Gebruik minimaal 10 en maximaal 20 foto's per keer. Bestanden mogen niet groter zijn dan 4 MB per stuk (alleen .jpg .gif of .png bestanden).

  Voorwaarden *

  aka de kleine lettertjes 😉

  Om voor drie gratis wietzaden in aanmerking te komen, hebben we wel wat eisen aan het kweekverslag. Om te beginnen moeten de tekst en alle foto’s die je instuurt volledig van jouzelf afkomstig zijn, geen knip en plakwerk dus! Daarnaast moet het een compleet kweekverslag zijn, van zaad of stekje dus, tot aan de oogst. Het kweekverslag moet daarnaast tussen de 400 en de 1000 woorden lang zijn, Nederlandstalig, en de kweek chronologisch beschrijven.
  De foto’s bij het kweekverslag moeten scherp zijn, en gevarieerd. Je kunt tot maximaal 20 foto’s insturen maar om gratis wietzaden te ontvangen vragen we er minimaal 10. Liefst van ieder stadium van de kweek. Kortom: we belonen alleen serieuze en complete kweekverslagen met gratis wietzaden, en behouden ons het recht voor om verslagen af te keuren.
  Deze actie geldt alleen voor lezers uit Nederland of België. Drie wietzaden worden uiterlijk binnen twee weken na het inzenden verzonden. Door het inzenden van je kweekverslag geef je JoSa Media automatisch toestemming om het op CNNBS.nl te publiceren, en verklaar je dat er geen copyrights op de ingezonden tekst en/of foto’s rusten.