(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

We herinneren je er nog maar eens aan: voortaan hoef je nooit meer voor wietzaadjes te betalen. We belonen ieder kweekverslag namelijk met gratis Mohammed wietzaadjes. Zet deze pagina dus ff in je favorieten, en lees snel wat je moet doen om die gratis zaadjes te bemachtigen.

Eerder organiseerden we al een actie waarbij CNNBS lezers gratis Mohammed wietzaadjes konden verdienen, en daar zijn een aantal mooie kweekverhalen uit voortgekomen. Wat ons betreft was de actie dus een succes, en daarom hebben we besloten om hem voor onbepaalde tijd te verlengen. Voortaan krijg je dus altijd gratis wietzaadjes in ruil voor jouw kweekverhaal.

De kweektent van Johan. Kun je dit beter? Stuur HIER jouw eigen kweekverslag in.

Wat moet je doen?

Nou, om te beginnen kunnen we je aanraden om wekelijks een paar mooie foto’s van je wietplanten te maken. We vragen namelijk om een compleet kweekverslag met minimaal tien (en maximaal twintig) scherpe foto’s. De foto’s moeten gevarieerd zijn en ieder stadium van je kweek laten zien. Het kweekverslag zelf moet namelijk de complete kweek beschrijven in chronologische volgorde, van zaad of stekje tot aan de oogst.

LEES OOK: Fotoverslag: Blue Power en Master Kush onder HPSCorpulente autoflowers onder CFL lampen Excalibur: 9 autoflowers en 1 CMH kweeklamp (315W) • Dumb & dumber kweken buiten wiet

Om het je makkelijk te maken, hebben we een speciaal formulier aangemaakt waarmee je jouw verslag kunt insturen. Daarin kun je je verslag van minimaal 400 en maximaal 1000 woorden direct tikken, of een tekstdocument uploaden. En geloof ons, je zit al snel aan die 400 woorden dus hou het bondig.

Voldoet je kweekverslag aan de voorwaarden * zoals die hieronder staan, dan sturen we je uiterlijk binnen twee weken de drie gratis wietzaden op. Indien op voorraad zijn dat wietzaden van onze eigen CNNBS Indica, oftewel Mohammed. Maar je mag sowieso rekenen op gefeminiseerde wietzaden van éérsteklas kwaliteit. Check de voorwaarden hieronder eerst, want het zou zonde zijn als je wietzaden misloopt.

Insturen van kweekverslagen kan hier.

gratis mohammed wietzaadjes

Stuur een kweekverslag in en verdien gratis Mohammed wietzaadjes!

Voorwaarden *

aka de kleine lettertjes 😉

Om voor drie gratis wietzaden in aanmerking te komen, hebben we wel wat eisen aan het kweekverslag. Om te beginnen moeten de tekst en alle foto’s die je instuurt volledig van jouzelf afkomstig zijn, geen knip en plakwerk dus! Daarnaast moet het een compleet kweekverslag zijn, van zaad of stekje dus, tot aan de oogst. Het kweekverslag moet daarnaast tussen de 400 en de 1000 woorden lang zijn, Nederlandstalig, en de kweek chronologisch beschrijven.
De foto’s bij het kweekverslag moeten scherp zijn, en gevarieerd. Je kunt tot maximaal 20 foto’s insturen maar om gratis wietzaden te ontvangen vragen we er minimaal 10. Liefst van ieder stadium van de kweek. Kortom: we belonen alleen serieuze en complete kweekverslagen met gratis wietzaden, en behouden ons het recht voor om verslagen af te keuren.
Deze actie geldt alleen voor lezers uit Nederland of België. Drie wietzaden worden uiterlijk binnen twee weken na het inzenden verzonden. Door het inzenden van je kweekverslag geef je JoSa Media automatisch toestemming om het op CNNBS.nl te publiceren, en verklaar je dat er geen copyrights op de ingezonden tekst en/of foto’s rusten.

 

[Openingsfoto: mikeledray, Shutterstock]
(advertenties)