(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Kweekverslag: na de noodgedwongen vervroegde oogst van de hermafrodiete planten in zijn kweekruimte, hield Excalibur nog maar drie jonge wietplantjes over. Om de tent weer snel te vullen ontkiemde hij daarop drie snelle Caramel Automatic planten, en inmiddels staat de kweektent weer vol met verschillende wietsoorten. 

Na enige tijd ben ik weer terug met een kweekverslag van mijn hand. Spijtig genoeg en door medische redenen heeft dit even wat langer geduurd dan ik had gehoopt. Ik ben met een vriend een handeltje begonnen in cardetailing, oftewel het wassen, intern reinigen en coaten van auto’s. Ik deed dit al langer maar de laatste tijd werd het wel erg druk daarmee, waardoor ik uiteindelijk overwerkt ben geraakt.

De nodige rust en supplementen hebben er gelukkig voor gezorgd dat ik inmiddels weer een beetje normaal kan leven maar in het vervolg zal ik toch beter naar mijn lichaam moeten luisteren! Soms voel ik me alsof ik nog 19 ben, maar het verdwijnen van deze gedachte is wel een echte wake-up call.

Acht échte dames

Gelukkig had ik iemand die de zorg voor mijn dames kon overnemen. Dit is niet altijd perfect gelukt, gezien de verbrande bladpunten door overvoeding. Maar ze heeft haar best gedaan en alle dames hebben het overleefd. Dat is toch ook wel belangrijk. Er staan inmiddels weer acht planten in mijn kweektent: 2 x THC Bunker Buster, 1 x Lava Cake, 4 x CBD Star Auto’s en 1 Caramel Autoflower. En géén herma’s deze keer, gelukkig!

THC Bunker Buster

Eén van de twee THC Bunker Busters heb ik inmiddels omgehaald, want hier zitten al de nodige amberkleurige trichromen op. De andere THC Bunker Buster moet nog even. De onderste blaadjes beginnen al uit te drogen en af te vallen, en alle andere beginnen toch ook al te verkleuren. Dus het einde komt ook voor deze twee dames in zicht.

Lava Cake

De Lava Cake begint nu ook eindelijk wat trichromen te maken maar dat gaat iets trager. Hier zal ik nog iets langer geduld moeten beoefenen.

CBD Star Autoflowers & Caramel Autoflower

Omdat alle planten in dezelfde ruimte staan, krijgen de autoflowers in plaats van 18 of 20 uur licht, ook slechts 12 uur licht. Het resultaat is daar echter ook naar, want tot nu toe heb ik bij de autoflowers nog niet veel trichromen kunnen bespeuren.

Autoflower-experiment

Dit is een experiment om te zien of autoflowers even goed groeien en bloeien met minder uren licht. Ik durf echter nu al wel te zeggen dat het aantal uren licht zeker wel belangrijk is. Mijn autoflowers zijn namelijk veel kleiner dan gewoonlijk, en de ontwikkeling gaat heel wat trager. Trichromen, die zijn er nog niet veel te zien.

Het was de bedoeling dat alle dames rond het begin van juli klaar zouden zijn, want dan vertrekken we op vakantie. Maar zoals het er nu naar uit ziet, denk ik dat de autoflower dames dit niet gaan halen, of toch niet volledig. Gelukkig kunnen ze voor hun laatste weken nog bij een vriend terecht.

Tot de volgende keer, en blijf ze kweken en roken!
Excalibur

(advertentie)