(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Live Resin. De nieuwste ontdekking in extractenland. Een supervers en fris cannabisconcentraat voor de ware cannaisseur met ongelooflijk veel smaak en een schitterende gouden kleur. Live Resin is misschien zelfs wel het smakelijkste concentraat dat je van cannabis maken kunt.

Live Resin is werkelijk bijzonder maar als je dacht dat gewone cannabisextracten al kostbaar waren dan ga je je helemaal verbazen over de prijs van een beetje Live Resin. Als eersteklas wiet een goede wijn zou zijn en een mooi concentraat een champagne, dan was Live Resin de duurste kaviaar.

 

Live Resin extracties zijn cannabisconcentraten die gemaakt worden van wietplanten die nog in leven zijn wanneer ze (soms met behulp van vloeibaar stikstof of een cryogene vriezer) zo snel mogelijk worden ingevroren. De planten worden dus niet gedroogd of gecured maar in een flits ingevroren op extreme koude temperaturen om zoveel mogelijk van de oliën, cannabinoïden en terpenen (smaak- en geurstoffen) te behouden.

liveresin4

Dit bevriezingsproces zorgt ervoor dat bijna alle stoffen die in de nog levende plant zitten behouden blijven in het concentraat. Wanneer dit extractieproces goed wordt uitgevoerd krijg je het meest smakelijke en complexe, maar ook duurste concentraat dat er bestaat. De prijs is zo hoog omdat de methode in vergelijking tot andere extractiemethoden met oplosmiddelen minder concentraat oplevert. Ook kost het productieproces van Live Resin meer tijd. Het is iets voor puristen en cannabisconnaisseurs met een dikke portemonnee want een gram kost meer dan 60 euro.

 

(advertentie)