(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Mensen die nog steeds roepen dat autoflower wietplanten het binnenkweken niet waard zijn omdat ze niet groot genoeg zouden worden, zouden deze Auto-Critical van Royal Queen seeds eens moeten zien. De plant in kwestie leverde liefst 1324 kurkdroge grammen op, en dan te bedenken dat ze eens de kans heeft gekregen om volledig af te bloeien!

Dat je voor een grote wietoogst geen honderden planten nodig hebt, bewijst de kweker van dit videokanaal Grow Pot Cheaply. Hij kweekte een boom van een autoflower en hield daar een vuilniszak vol met wiet aan over. Het totale droge gewicht? 1,324 kilo! En dat is nog aan de lage kant want de Auto Critical wiet is kurkdroog en de plant moest voortijdig geoogst worden. Check de video zelf maar, de wiet is niet heel mooi geknipt en er wordt flink in geknepen om te laten zien hoe droog de shit is, maar er wordt toch concentraat van gemaakt, dus (garbage) bag appeal is voor deze kweker niet belangrijk.

1324 gram droge Auto Critical van één enkele wietplant!

Hoe?

Hoe heeft ie dat geflikt vraag je je wellicht af. Wel, dit waar gebeurde verhaal begon in een extra slaapkamer onder een 600 Watt HPS en verhuisde vervolgens naar een 800 Watt Black Diamond full spectrum LED om af te bloeien. Een klein beetje extra CO2 deed wellicht de rest van het werk, maar speelde geen superbelangrijke rol. Wil je de wietplant ook nog even levend zien, dat kan want ook daar is een video van:

 

(advertenties)