(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Cannabisliefhebbers zijn altijd creatief geweest in het maken van hun eigen wietspullen, alleen gaat dat tegenwoordig een stuk professioneler. De tijd van toiletrol-wietpijpjes en colafles gravity bongs is met de komst van 3D-printers namelijk voorgoed voorbij. Het bewijs daarvoor zijn deze 10 vette cannabisgadgets om zelf in 3D te printen!

3D printers zijn in opkomst, alle grote elektronicawinkels verkopen ze en voor een prijs die iedereen kan betalen. Met een rolletje filament, oftewel de grondstof voor je printer en een computermodel maak je zo je eigen speelgoed. De meeste mensen hebben natuurlijk nog geen idee van wat ze dan zouden moeten printen, maar blowers weten uiteraard wel raad met zo’n 3D printer. Kijk maar wat voor vette stonerspulletjes er allemaal al door blowers bedacht zijn. Mocht je trouwens zelf een 3D printer hebben; al deze modellen zijn gratis te downloaden en het printen doe je als echte liefhebber natuurlijk met hennepplastic.

1. Grinder 2.0

Voor een huis- tuin en keuken grinder kun je ook genoeg 3D-modellen downloaden, alleen wat is daar de uitdaging van? Nee, met je 3D printer vind je als creatieve blower natuurlijk de grinder 2.0 uit, voor grootverbruikers. Alle onderdelen zijn gemakkelijk te printen. Hier te downloaden.

2. Bongs

Geen vloeitjes meer in huis? Geen zorgen, surf even hierheen en download dit duivelse modelletje om zelf te printen. Je moet alleen wel nog even een bowl van het juiste materiaal fiksen, want uit dat filamentspul roken is niet echt lekker en ook niet gezond. Star-Wars fans printen natuurlijk deze Darth Vader bong.

3. Grinder 1.0

Oké de gewone grinder mag natuurlijk ook niet ontbreken, daarvan zijn ook meer dan genoeg modellen te vinden. Hé, je zou zelfs een eigen grinder-handeltje kunnen beginnen als je zou willen.

4. Slakkenval

slug_trap_display_large_preview_featured

We hebben het vaker gezegd, maar alle slakken zijn klootzakken! Als je niet uitkijkt eten ze zo je buitenwietplanten op. Gelukkig print je met je 3D printer gewoon deze gezellige slakkenval, beetje bier erin en alle slakken in je tuin zijn er geweest!

5. Stonersieraad

Voor cannabisliefhebbers hoeven sieraden niet duur te zijn. Sterker nog, een mooi zelf geprint hangertje in de vorm van een wietblad of THC-molecuul is vele malen leuker als die suffe meuk die je bij de juwelier koopt.

6. 3D-ponics

container_planter-3dponics-herb-garden-3d-printing-26946

Ook voor kwekers zijn er genoeg handige modellen te vinden. De slakkenval hierboven is een voorbeeld, maar ook hydrokwekers kunnen hun 3D printers inzetten. 3D-ponics is een compleet zelf te printen hydrosysteem voor een leuke kruidentuin 😉 Download de modellen hier.

7. Wiethoesje

makerbot_customizable_iphone_case_v20_20140914-20012-agx76o-0_preview_featured

Waarom zou je voor een standaard hoesje gaan, wanneer je zelf je eigen wiethoesje voor je telefoon kunt printen. Deze is voor een iPhone, maar er zijn uiteraard ook wiethoesjes voor andere telefoons. En mocht die van jou daar niet bijzitten, ontwerp je die toch gewoon zelf?

8. Draaitafel(tje)

rolling_tidy_preview_featured

Handig voor opgeruimde types deze joint-draaitafel. Uiteraard mét een stashbox voor je wiet.

9. Filtertip

container_joint-filter-3d-printing-22035

Oké, of het gezond is weten we niet helemaal zeker, maar high tech is deze 3D geprinte filtertip zeker wel! Volgens de ontwerper kun je er veilig uit roken wanneer je PLA filament gebruikt. Filtert helaas niets maar zorgt wel voor een goede luchtstroom.

10. Wietblad tablet standaard

cannabis-tablet_preview_featured

Leuke gadget om RollingStoned geheel in stijl mee op je tablet te lezen! Hier te downloaden.

(advertenties)