(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Het buitenwietseizoen loopt op zijn einde maar als je het kweken binnen wil voortzetten dan ga je natuurlijk voor een maximale oogst én kwaliteit. En laten we nou net voor dat laatste een handige korte video voor je hebben. In nog geen kwartier leer je alles wat wietplanten nodig hebben om top shelf cannabis te produceren. 

Op CNNBS vind je uitgebreide informatie over alle facetten van het kweken van je eigen wietplanten. Van de beste manier om wietzaadjes te laten ontkiemen, tot de bewatering en verschillende meststoffen voor wietplanten, kweekmediums en natuurlijk de genetica. Als het met wiet kweken te maken heeft, hebben we er wel een artikel over geschreven.

10 tips voor betere wiet

Wil je echter snel weten wat er nodig is om de beste wiet te kweken, dan is een video ook weleens lekker. En die hebben we dus ook voor je. Dan hoef je alleen te kijken om alles te leren over: 1, het belang van goede zaden, 2, de beste kweeklampen, 3, het juiste klimaat, 4, een goede luchtcirculatie, 5, plantenvoeding, 6, ongediertebestrijding, 7, plantentraining, 8, verpotten, 9, ondersteuning van zware toppen, en 10, de oogst.

(advertentie)