(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

RollingStoned presenteert je zeven tips om het allerbeste uit je kweekruimte te halen. Zeven simpele weetjes waarmee je de kwaliteit en de kwantiteit van je wiet drastisch kunt verhogen. We zijn aangekomen bij tip nummer 7: kennis is macht!

Tip#7: Kennis is macht

Je hebt als het goed is al een hoop geleerd in deel 1 (genetica), 2 (basiskennis), 3 (luchtvochtigheid), 4 (temperatuur), 5 (smaakverbetering) en 6 (luchtkwaliteit). In principe weet je al een hoop maar het is nooit genoeg. Blijf je kennis daarom constant uitbreiden. Er komen steeds nieuwe producten op de markt, er worden nieuwe wietsoorten ontwikkeld en onderzoeken gedaan waar je van kunt profiteren. Denk nooit dat je alles al weet!

Kennis en informatie is van onschatbare waarde voor kwekers. Sta dus open om bij te leren, op deze manier wordt je veel eerder een expert dan wanneer je steeds probeert het wiel opnieuw uit te vinden. Er is een zee aan informatie te vinden als je maar goed zoekt. Om te beginnen loont het natuurlijk om dagelijks sites als RollingStoned.nl te bezoeken. Stel hem als favoriet in op je browser. Like ook onze facebook pagina zodat je onze beste berichten automatisch in je tijdlijn te zien krijgt.

Je leert ook veel van anderen. Meld je aan op een van de forums over wiet kweken en maak daar gelijkgestemde vrienden. Je kunt dan gericht vragen stellen als je ergens niet uit komt. Kwekers van de beste wiet ter wereld blijven altijd de laatste ontwikkelingen volgen, je weet namelijk maar nooit of je een tip of advies krijgt die je leven ontzettend veel makkelijker maakt, of waar de kwaliteit van je wiet stukken beter van wordt.

We hopen dat je hebt genoten van deze zeven tips voor topwiet. Veel succes!

(advertentie)