(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Deze week zeven toptips op RollingStoned om connaisseurs wiet mee te kweken. Neem geen genoegen met kleine budjes waar je nauwelijks stoned van wordt, maar kweek voortaan alleen nog maar rasechte cupwinnaars!

Tip #2: Leer de basisregels van het kweken

Oke, je hebt de eerste tip ter harte genomen en geweldige genetica geselecteerd om mee te starten. Maar voor je echte topwiet kunt gaan kweken zul je nog het een en ander over de behoeften van je planten moeten leren. Want om echt succesvol te kweken moeten je je planten hun cyclus in ieder geval zonder problemen door kunnen helpen.

Als je in ieder geval de basisregels van het kweken kent, kun je een hoop beginnersfouten voorkomen. Die fouten kunnen de kwaliteit én de kwantiteit van je oogst flink naar beneden halen. Zorg dus dat je ze voor bent met de juiste kweekkennis en die is tegenwoordig gelukkig overal te vinden. Internet bevat een oceaan aan kweekinformatie en als je je aanmeld op een forum over cannabis kun je gerichte vragen stellen aan ervaren kwekers.

Om je op weg te helpen op je zoektocht naar de juiste basiskennis zetten we hieronder een paar artikelen waarmee je prima uit de voeten kan, op een rijtje. Wees leergierig, het is leuk om te lezen en het zal zeker zijn zoete vruchten afwerpen!

Start nu met leren, het is gratis hè…

Heb je nog geen idee welke soort je nou moet kiezen lees dan Kies de perfecte wietsoort

Lees Zo ontkiem je zaad om te leren over het ontkiemen van zaad.

In binnen kweken in 10 stappen deel 1 en deel 2 wordt de basis van het binnen kweken uitgelegd.

Als je beginnersfouten wil voorkomen lees je Bezint eer ge met kweken begint.

Nog niet uitgelezen, kijk verder in onze kweekverhalen, er komen er dagelijks nieuwe bij en er is genoeg te vinden voor beginners maar ook voor de meer ervaren kwekers.

Kennis is je weg naar succes! Veel leesplezier.

(advertentie)