(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Een te hoge wietprijs, politieagenten die van hun werk worden gehouden, geen kwaliteitscontrole ga zo maar door. Eigenlijk is het verbod op cannabis alleen maar slecht, kijk hier maar op de site van de VOC. Al maakt het maakt sommige kwekers wel heel creatief.

Kwekers willen natuurlijk niet tegen de lamp lopen en sommige broodkwekers gaan door het verbod op cannabis dan ook wel heel ver bij het verbergen van hun groene goud. Kijk mee naar deze vijf vernuftig verstopte kwekerijen.

1. De hooibalen van Snitterfield

In Snitterfield – Engeland, verborgen een man en een vrouw (beiden 48 jaar oud) zo’n 100 planten onder een stapel hooibalen.

hooibalen

hooibalen_binnen

2. De potgrot van Tennessee

Op zo’n 10 meter diepte onder de grond van Tennessee – Amerika was een superprofessionele plantage verborgen die onderdak bood aan zo’n 1000 planten.

potcave7

potcave8

potcave6

3. Het hol van Wedde

In Wedde in Groningen vond de politie 6400 stekken, 600 planten en 37 kilo droge toppen in zes zeecontainers onder de grond.

HennepWedde1HennepWedde1

HennepWedde

4. De treintunnel van Wales

In Noord Wales hadden 4 mannen een kwekerijtje opgezet waarmee ze jaarlijks meer dan twee miljoen Engelse ponden binnenharkten (volgens de politie)

tunnelwales1

tunnelwales2

tunnelwales3

5. De bunker van Wales

Een luik in een boerderij in Wales leidde naar een ondergrondse bunker. De politie vond er 260 planten die naar schatting 173 duizend pond per jaar opleverde.

bunkervanwales

bunkervanwales2

bunkervanwales3

(advertenties)