(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Goed nieuws voor iedereen die van plan was om nu of in de toekomst een van de verschillende CNNBS kweekkasten te bestellen. Voortaan kun je alle CNNBS G-Kits, de CNNBS G-Kit XL en in de toekomst ook de CNNBS Indica zaden, gewoon bestellen en met iDEAL of Bancontact afrekenen op CNNBS.shop

Hoogste tijd voor wat onverbloemde zelfbevlekking! Ook uw geestverruimende en ondubbelzinnig bloeiende magazine gaat namelijk met zijn tijd mee. Al sinds we in 2014 als RollingStoned begonnen, verkopen we ook een unieke en compacte kweekkast bij wijze van lezersaanbieding, en tegen gereduceerd tarief. In samenwerking met de specialist in kweekkasten G-Tools en in de eerste plaats omdat we vinden dat iedereen toegang moet hebben tot schone, onbespoten cannabis.

CNNBS.shop

Het bestellen was tot nu toe echter nog wat omslachtig en niet meer helemaal van deze tijd. Kasten gingen alleen per stuk en er moest vooruit betaald worden. Even verder winkelen voor een tweede kast, een nieuwe koolstoffilter of een CNNBS G-Kit XL verhogingsset was bijvoorbeeld niet mogelijk. Een volwaardige CNNBS webwinkel zat al een tijd in de pijplijn maar was er nog niet van gekomen. Tot nu toe dan want vanaf vandaag is er naast CNNBS.nl ook CNNBS.shop, een overzichtelijke webwinkel waarop alle CNNBS kweekkasten te vinden zijn.

Op CNNBS.shop vind je alle CNNBS kweekkasten in één overzichtelijk scherm.

Betalingen kunnen met de nieuwe shop ook gewoon gedaan worden zoals je dat online gewend bent. Nederlandse bezoekers kunnen met iDEAL betalen en voor onze Belgische vrienden is er de mogelijkheid om met Bancontact te betalen.

Full spectrum G-Bars

Op CNNBS.shop vind je momenteel alle kweekkasten die je voorheen ook op CNNBS kon bestellen, op één overzichtelijke webwinkel. Dat niet alleen maar we hebben er ook twee nieuwe modellen aan toegevoegd, die zijn uitgerust met de efficiënte nieuwe G-Bars van G-Tools.

G-Bars zijn modulaire led balken waarmee een optimale lichtspreiding bereikt wordt. De balken zitten bevestigd op een frame, en zijn zo gepositioneerd dat het gehele kweekoppervlak van de CNNBS G-Kit van 60 x 60 centimeter optimaal belicht wordt. Doordat de bars relatief ver uit elkaar staan en de grote hoek waaronder het licht wordt uitgestraald kunnen de bars heel dicht boven de planten worden gehangen. Ideaal in de compacte CNNBS kweekkast dus.

De G-Bars verbruiken 50 Watt aan stroom per stuk; er is een 100 Watt CNNBS G-Kit met twee G-bars en een 150 Watt CNNBS G-Kit met drie G-bars. De balken zelf bevatten full spectrum led diodes van Osram, en tevens enkele rode led diodes om de bloei van wietplanten te stimuleren.

Traditionele led kweeklampen stralen voornamelijk rood en blauw licht uit. Rood voor de bloeifase, en blauw voor het groeien. Onderzoek heeft echter aangetoond dat een volledig spectrum als dat van de G-Bars voor betere resultaten zorgt. Dit heeft te maken met een eeuwenlange evolutie, waarin planten ook aan een volledig lichtspectrum werden blootgesteld. Omdat de full spectrum G-Bars een wit licht schijnen, kun je je planten in hun natuurlijke kleur zien en fotograferen.

XL verhogingsset, wietzaadjes en meer

Ook fijn aan de nieuwe CNNBS.shop is dat je er voor meer dan één product tegelijk terecht kunt. Wil je bijvoorbeeld een extra hoge CNNBS kweekkast, dan kun je nu meteen een XL verhogingsset bijbestellen. Deze kost slechts €99,- euro en verhoogt de CNNBS G-Kit met 56 centimeter. Handig wanneer je wietplanten toch iets hoger werden dan je had gehoopt. Tot slot is het ook de bedoeling om de best geteste CNNBS Indica wietzaden op CNNBS.shop te koop aan te bieden.

Dus: voor CNNBS kweekkasten, én meer ga je voortaan naar…

(advertentie)