(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Albert Heijn zegt op de kleintjes te letten maar de sympathieke fabrikant van plantenvoeding BAC kan er ook wat van! Naast hun toch al voordelige starterskit hebben ze onlangs namelijk ook een kleine biologische starterskit aan het assortiment toegevoegd. Daarmee kun je dus biologisch growen, bloomen én boosten voor nog geen drie tientjes!

Eén van de redenen waarom mensen überhaupt hun eigen wiet kweken, is omdat ze coffeeshopwiet simpelweg niet kunnen veroorloven. Laten we eerlijk zijn, een tientje om je dagelijkse gram te halen tikt toch behoorlijk aan, aan het einde van de maand. Zelf je eigen wiet kweken is wat dat betreft een stuk voordeliger maar ook daar kunnen de kosten hoog oplopen.

Gelukkig hoef je de investering voor je eerste binnentuin maar één keer te maken maar er blijven terugkerende kosten. Wietzaadjes, aarde, af en toe een vervangende koolstoffilter of een nieuwe bulb van je HPS lamp. En de grootste terugkerende kostenpost van je eigen kweek is waarschijnlijk toch de plantenvoeding. Maar nu dus niet meer met BAC’s uitgeklede versie van hun starterskit.

BAC starterskit klein

BAC’s kleine starterskit

De kleine versie van de starterskit van BAC is eigenlijk een sobere versie van hun standaard starterskit. Toch kun je er gewoon net zo lang mee voort want de hoeveelheden zijn er niet minder om. In plaats van daarop te beknibbelen heeft BAC in de kleine starterskit alleen het absoluut noodzakelijke gedaan. En dat is natuurlijk BAC’s Organic Grow, Organic Bloom en Organic Boost. 250 ml. biologische groeivoeding dus voor de groeifase, 500 ml. bloeivoeding voor de bloeiperiode en 250 ml. Organic Boost om de topontwikkeling een extra duwtje in de rug te geven.

De kleine starterskit van BAC kost je dankzij de versobering geen €60,- euro maar slechts €27,50. Mocht je zelf niet op de kleintjes letten, dan staat het je natuurlijk vrij om de complete starterskit van BAC te bestellen. In dat geval krijg je ook 10 ml. X-Seed om wietzaden mee te laten ontkiemen, wortelstimulator, bloeistimulator en Final Solution, en pipetjes om de voeding mee te doseren.

[Openingsfoto: Desiree Walstra, Shutterstock]
(advertenties)