(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Aansteeklonten zijn niet alleen veiliger wanneer je vuurwerk gaat afsteken, ze zijn ook het gezonde alternatief voor de ouderwetse aansteker. De zogeheten Hemp Wick is speciaal ontwikkeld om wiet mee in de hens te zetten, zonder dat je reststoffen van een gasvlam binnenkrijgt. En daardoor smaakt je wiet (of hasj) ook nog eens veel lekkerder.

Hemp Wick aansteeklonten zijn onder Amerikaanse cannabisliefhebbers al tijden gemeengoed. Ze zijn gemaakt van hennep en bedoeld om wiet met een geur- en smaakloze vlam aan te kunnen steken. Vooral als je wiet en/of hasj graag puur rookt in een bong of pijp, biedt de Hemp Wick voordelen.

Hemp Wick voor wiet

Hennep aansteeklonten hebben grote voordelen ten opzichte van aanstekers; ze zijn veruit de beste optie voor iedere stoner om de fik in zijn bong of pijp te steken. De lonten worden gemaakt van hennep en bijenwas en branden veel schoner dan een vlam uit een aansteker. De voordelen worden overduidelijk bij het gebruik bongs en pijpen die je vaak meerdere keren aansteekt.

Om te beginnen loop je door het gebruik van een aansteeklont niet langer het risico om butaan of andere schadelijke gassen van je aansteker te inhaleren. Daarnaast heb je een veel betere controle over de vlam en kun je iedere hoek van je pijp- of bongkop met grote precisie aansteken.

Hemp Wick lonten zijn gemaakt van hennep en bijenwas. En aangezien dat geen gas is, brandt het ook op lagere temperaturen. Hierdoor zal een haal van je pijp of bong veel milder aanvoelen en kun je er veel intenser van genieten, zonder dat je longen het moeten ontgelden.

Bijenwas

De Hemp Wick lont van hennep is gedrenkt in bijenwas en niet zonder reden. Bijenwas neutraliseert namelijk giftige stoffen maar dat is nog niet alles. De was verbetert ook de smaak van de wiet die je rookt. Het maakt hem zoeter en milder. Daarnaast wordt van bijenwas gezegd dat het een stimulerende werking heeft op je hypofyse. De hypofyse is een klein kliertje in de hersenen dat allerlei hormonen produceert, waaronder het gelukshormoon serotonine. Hierdoor heeft de lont ook – zei het een kleine – invloed op je creativiteit en droomactiviteit.

Tenslotte is de Hemp Wick henneplont ook goed voor de natuur. Het zorgt ervoor dat je aansteker langer meegaat, en je die dus minder snel hoeft weg te gooien. Maar uiteindelijk gebruik je een Hemp Wick natuurlijk gewoon omdat je wiet er veel lekkerder door smaakt.

Head-, smart- en seedshop Apollyon heeft een uitgebreide collectie Hemp Wick aansteeklonten. Ze zijn vanaf €1,95 euro te bestellen, dus voor het geld hoef je het niet te laten.

[Openingsfoto: WeedPornDaily.Com]
(advertentie)